Promocija albuma AC-DC na 40 stepeni

Oko 2.000 fanova grupe "AC/DC" zaposelo je jugoistočni australijski gradić Rok da bi na temperaturi koja dostiže 40 stepeni Celzijusa, prisustvovali predstavljanju novog albuma svog omiljenog hard rok sastava.

Nepostojeće 24.11.2014 | 10:05
Promocija albuma AC-DC na 40  stepeni

U crnim majcama sa prepoznatljivim logom australijskog benda, obožavaoci su odslušali 11 numera sa albuma "Rock or Bust", izvedenih sa trake, u odsustvu članova grupe.

"Rock or Bust" je 17. studijski album "AC/DC" i prvi u poslednjih šest godina. Takođe je to njihov prvi album bez Malkolma Janga, kojeg na ritam gitari zamenjuje njegov nećak Stivi Jang.

Prethodni album "Black Ice", koji je bio broj jedan u 31 zemlji, prodat je u više od osam miliona primeraka širom sveta.

Ubrzo nakon što je u septembru objavljeno da Malkolm Jang, koji je zajedno sa bratom Angusom 1973. godine osnovao grupu, boluje od demencije, grupa je zadobila još jedan udarac kada je njen bubnjar Fil Rad na Novom Zelandu optužen za pokušaj naručivanja ubistva.

Rad je, u međuvremenu, oslobođen optužbe zbog nepostojanja dokaza, ali se i dalje tereti za posedovanje droge i pretnje smrću, dela za koja mu je zaprećena kazna od sedam godina zatvora.

Pevač Brajan Džonson i gitarista Angus Jang prošle sedmice su nagovestili da bi za predstojeću turneju mogli da nađu zamenu za Rada.

"Rock or Bust" će se naći u prodaji od 28. novembra. Prvi singl sa tog albuma "Play Ball" objavljen je prošlog meseca.

Komentari / 0

Ostavite komentar