Bijeljina: Pukom srećom izbjegnuta tragedija

Dvojica mladića iz Bijeljine ostali su pukom srećom nepovrijeđeni, nakon što su oko ponoći automobilom"polo" prešli ivičnjak, prepolovili drvo i udarili u trafo-stanicu u centru grada na raskrsnici ulica Neznanih junaka i Profesora Bakajlića. 

 

 

Republika Srpska 23.11.2014 | 11:16
Bijeljina: Pukom srećom izbjegnuta tragedija

Automobil kojim je upravljao 18-godišnji  B.L. iz Srednjeg Dragaljevca, udario je, na svu sreću, u dio trafoa gdje se ne nalaze instalacije.

Vozač automobila izjavio je policiji da je sišao sa kolovoza da bi izbjegao drugi automobil koji je ispred njega naglo skenuo u sporednu ulicu. Prema njegovim riječima, on i suvozač su nepovrijeđeni sami izašli
iz smrskanog automobila.

Radnici "Elektro-Bijeljine" jutros su isključili struju da bi omogućili bezbjedno izvlačenje slupanog automobila iz trafoa.

 

 

 

Komentari / 12

Ostavite komentar
Name

Gradjanin

23.11.2014 10:38

Gde je "P"..oznaka za pocetnike??

ODGOVORITE
Name

pd

23.11.2014 10:38

Da li može da prođe i jedan dan bez saobraćajnih nesreća ovim mladim ljudima treba uvesti neke rigoroznije zakone.

ODGOVORITE
Name

Slavko

23.11.2014 11:00

oduzeti vozilo, nadoknaditi štetu i zabrana vožnje narednih 5 godina

ODGOVORITE
Name

Crni Gruja

23.11.2014 11:11

Klinci oko ponoći obično pod alkoholom luduju po gradu. Stara dobra milicija u to vrijeme spava. A kad se pojavimo mi sa stranim tablicama, od milicije nemožeš izać na ulicu. Zaustavljaju gdje god vide stranu registraciju. I kako ništa ne mogu da pronađu neispravno, počnu da kukaju i kamče 10 maraka. Živa bruka.

ODGOVORITE
Name

semberac

23.11.2014 11:45

Auhhh svi vozaci u Bijeljini i sire su nula od vozaca samo se guraju preticu voze 120 km. Sa krsom obilaze auta vrjedna 50.ooo eura i jaka vozila pogotovu mladi. Samo jake kazne treba im naplatiti.

ODGOVORITE
Name

miki

23.11.2014 12:01

Za ovakvo stanje je kriva država treba uvesti nove zakone a ne da ova djeca budu opasnost na putu i za sebe i za druge a naročito vikendima kad izlaze i popiju.

ODGOVORITE
Name

Jugo 45

23.11.2014 13:09

Nedostaje provođenje zakona. Tu se radi o prekoracenju brzine, sto znaci zabrana 6 mjeseci i novcana kazna, te ponovno polaganje vozackog ispita ( swicarski model) ii nece vise nikad ponoviti

ODGOVORITE
Name

bas vala

23.11.2014 13:47

Re.crni gruja. Vala sve si u pravu.

ODGOVORITE
Name

hmmm

23.11.2014 15:35

Za Crni Gruja@ Jao vi sa stranim tablicama :@ kad dodjete ovde vozite kao indijanci, a tamo ne smijete duboko da disete na ulici....

ODGOVORITE
Name

Bogoljub

23.11.2014 18:24

Mislim da covek ne moze za sve kriviti policiju,nisu oni supermeni, da stignu na sve strane.Krivica se moze traziti u nedostatku saobracajne kulture i tu se mora nesto menjati.Poostravanje zakona takodje ne bi nista promenilo,mozda neka vrsta preventivnog delovanja na mlade vozace,ili ogranicenje nocu smanjiti na 30 km na sat po svim naseljenim mestima , izmedju naseljenih mesta je ionako 50 km ogranicenje. PS Za "hmmmm" nemojte licno shvatati opasku "crnog gruje",iz licnog iskustva znam o cemu covek govori.

ODGOVORITE
Name

Crni Gruja

23.11.2014 22:07

ZA HMMM... Ima jedna razlika između nas dvojice. Ja sam i tamo i ovde. A ti si samo tamo i nemožeš komentarisati kako je ovde. A to što te razjeda ljubomora, to je nešto drugo. Mi bar vozimo potpuno ispravna auta. A ti znaš kako registrujes svoje auto. Jasno mi je da je teška situacija i da se tamo ne mogu voziti nova auta. Ali za situaciju ste sami krivi. To ste potvrdili na poslednjim izborima. Skoro pola vas nije podiglo d**e da izađe na glasanje. A ja i mnogi odavde smo prešli hiljade kilometara dabi podržali nove ljude u Srpskoj i promijenili lopovsku vlast. Ali ona mnogima očito odgovara... A što se naše narodne milicije tiče, na dvadesetak km, samo su me tri puta bez razloga zaustavili. Kao rutinska kontrola... 10.00 km... A može i čokolada ako već nema marona.

ODGOVORITE
Name

Vladan Djukanovic

24.11.2014 01:44

E sad stvarno vidim da ste svi govna, voze 120, preticu auta vredna 50,000 maraka i taj vas swicarski model kaznjavanja... nabijem sve vas ako su mladi za to krivi. A za sta ste vi stari krivi? Sto ne pruzite ovoj omladini normalan zivot? Nego ste nas ostavili u govnima gdje sad svi zajedno trunemo, pogotovo vi koji ste pobjegli za "Svicarsku" kad je trebalo da ste ovde. Pizda li vam materina raspala svima. Vi koji ste u "Svicarskoj" vi i kupujete sinovima auta po 50.000 maraka, a oni ciji su roditelji ginuli, oni nemaju hljeba da jedu, a kamoli auto od 500km, a ne od 50.000. Lopovi... Najbolje je da samo podizete kazne i poreze, a od cega ce narod to da placa zaboli vas... Da oce samo da se zarati ponovo... kunem se svim svetim da cu prvo Srpski narod da ocistim od Srba izdajnika, pa cu tek onda ako prezivim da se obracunavam sa siptarima i ostalom gamadi koja truje Srpske sinove. Ali neka, ima Boga, On sve vidi pa ce pogledati i nas obicne smrtnike i ustupice nam Carstvo nebesko tek onda kad to bude bilo potrebno... Najbitnije je da je omladina za sve kriva... Kad vidim sta komentarisete vi maloumni kreteni dodje mi da se ispovracam koliko ste jadni i cemerni. Kako vas nije sramota, kad svaki od vas postupa 50% gore od ove djece. Koliko vas jedva ceka da gurne u dzep policajcu 10km, samo da vam nebi napisao kaznu. Vi ste poslednji olos koji hoda ovim svjetom...cast izuzetcima i postenim ljudima. Izdadoste sve za sta je srpska krv prolivena, ebo li vam Josip Broz Mamu vasu govnarsku. S postovanjem: Vojvoda Vladan Djukanovic

ODGOVORITE