Skandal u Hrvatskoj: Dinamo - Hajduk se nije igralo!

Najveća utakmica hrvatskog fudbala Dinamo Zagreb - Hajduk Split nije ni odigran u subotu, jer Splićani nisu ne teren Maksimira u znak solidarnosti sa svojim navijačima kojima nije bio dozvoljen ulazak na stadion "Maksimir".

Fudbal 22.11.2014 | 17:00
Skandal u Hrvatskoj: Dinamo - Hajduk se nije igralo!

Skandal u hrvatskom fudbalu!

Najveća utakmica hrvatskog fudbala, derbi zagrebačkog Dinama i splitskog Hajduka, koja je trebalo da bude odigrana danas (subota) u okviru 16. kola prvenstva, nije ni počela!

Posle 15-ak minuta nakon što je bio zakazan termin za početak meča, na terenu su bili samo igrači Dinama. Gostiju iz Splita nije bilo na terenu. Oni su ostali u svlačionici, nezadovoljni što je uprava Dinama zabranila navijačima iz Splita da uđu na stadion "Maksimir"!

Prema informacijama hrvatskih medija, u Zagreb je došlo oko 1.000 pripadnika splitske Tordice, ali je uprava Dinama, u dogovoru sa policijom, označila 50-ak "problematičnih" navijača kojima ne bi bio dozvoljen ulaz na stadion. Ostali navijači Hajduka su se solidarisali sa "obeleženim" drugarima i zato nisu hteli ni da uđu na stadion.

Igrači Hajduka su se solidarisali sa svojim navijačima i nisu ni hteli da oduigraju utakmicu.

Posle 10-15 minuta sudija i delegat su konstatovali da utakmica neće biti odigrana, a malobrojni navijači Dinama su počeli da napuštaju stadion.

Umesto utakmice, igrači Dinama su počeli trening!

Kakav će ishod ovog meča biti ili će biti odigran za nekoliko dana, odlučiće nadležni organi Hrvatskog fudbalskog saveza.

Komentari / 0

Ostavite komentar