Mijailović više nije kapiten Zvezde!

Nikola Mijailović, zbog neadekvatnog ponašanja u ulozi kapitena, neće više imati tu čast u FK Crvena zvezda.

Fudbal 22.11.2014 | 16:00
Mijailović više nije kapiten Zvezde!

Nikola Mijailović nije više kapiten FK Crvena zvezda!

Novi, neće biti njegov dosadašnji zamenik Aleksandar Kovačević, već Darko Lazović. Ova škakljiva odluka doneta je u Ljutice Bogdana neposredno pred gostovanje u Kragujevcu.

Igrače u crveno-belim dresovima na megdan Radničkom 1923 izveo je Darko Lazović, iako su u startnoj postavi i kapiten Nikola Mijailović i njegov zamenik Aleksandar Kovačević.

MONDO saznaje da je trener Nenad Lalatović, u dogovoru sa čelnicima kluba, odlučio da oduzme traku jednom od dvojice najiskusnijih u timu zbog neadekvatnog Mijailovićevog ponašanja u ulozi kapitena. "Kap koja je prelila čašu" bio je incident koji je Mijailović izazvao po završetku treninga u utorak, kada je došlo i do fizičkog kontakta sa jednim od saigrača.

To, potvrđeno je MONDU, nije bio jedini Mijailovićev sukob sa mlađim saigračima, a na njegovom udaru, tokom prvenstvene utakmice sa Radom na Vračaru, bio je i najmlađi prvotimac šampiona Srbije, Luka Jović.

Dan uoči duela 13. kola, Lalatović je na konferenciji za medije rekao da u Zvezdinom timu vlada fenomenalna atmosfera, a s obzirom da su i Mijailović i Kovačević na terenu, ne bi trebalo da je reč o kazni.

U svakom slučaju, nesvakidašnja situacija, koja bi veoma lako mogla da se završi razlazom kluba i igrača tokom zimske pauze.

Komentari / 0

Ostavite komentar