Vlado Georgiev zaprošen na koncertu

Vlado Georgiev održao je sinoć na novosadskom Spensu koncert za pamćenje. U jednom trenutku je "zaprošen" upravo pevač, dok se i par iz publike odlučio na ovakav korak.

Zabava 22.11.2014 | 10:34
Vlado Georgiev zaprošen na koncertu

Iako je početak koncerta kasnio oko 45 minuta, publika nije zamerila, jer im je Vlado poželeo srećnu slavu, naglasivši da mu je drago što je tu, iako i sam slavi.

Prisutni nisu krili oduševljenje kada je zapevao "Reci ne ili da", kojom je i započeo koncert, a jedna zgodna plavuša iz prvih redova iskoristila je to da ga zaprosi. Raširila je transparent na kome je pisalo "Udaj se za mene", a ispod i naziv pesme.

Vlado je koncert nastavio u laganijem ritmu, a publika je odlično prihvatila i novu pesmu "Daljina". Sve vreme je, u svom stilu, komunicirao sa publikom zbijajući šale, a devojke nisu mogle sakriti svoje zaljubljene poglede.

Na opšte oduševljenje svih prisutnih, Georgiev je ispunio i želju jednog Novosađanina.

Momak koji se predstavio kao Vlada, na bini je zaprosio svoju devojku Mirjanu. Veridba je pozdravljena aplauzom i vriskom, a Georgiev je koncert nastavio u bržem ritmu i pesmom "Sve si mi ti".

Gost iznenađenja bio je Ivan Ivanović, sa kojim je otpevao pesmu "Jedina", a na bini je bila i Tijana Bogićević, koja je otpevala pesmu "Tražim".

Uz pratnju tamburaškog orkestra Vlado je zapevao "Evo banke Cigane moj". Nakon tri sata, nije bilo osobe koja je kući otišla nezadovoljna. Pored pesama, koncert su ispunili lepi događaji i emocije koje idu uz njih.

Izvor: Blic

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

ova

22.11.2014 09:37

žuta , kao da je onaj Barbika iz Skelana .

ODGOVORITE
Name

Glupa plavusa

22.11.2014 16:07

Kako moze muskarac da se uda,ne znam ko je ovoj plavusi napisao ovaj transparent

ODGOVORITE