Ubica i silovatelj uskoro pred sudom

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Darka Kostića /39/ zbog ubistva četrnaestogodišnje Ivane Podraščić iz Batajnice, kao i za silovanje Kristine Kovačević.

Srbija 20.11.2014 | 23:00
Ubica i silovatelj uskoro pred sudom

Na teret mu se stavlja da je 31. jula silovao, a zatim motikom usmrtio djevojčicu u napuštenoj kući u beogradskom naselju Petlovo Brdo i da je zatim njeno tijelo zavio u spužvu i zakopao. 

Zločin je otkriven posljednjeg dana septembra kada je Kristina Kovačević prijavila policiji da ju je Kostić u istoj kući mučio i silovao, prenose beogradski mediji. 

Po dolasku na mjesto zločina, policijski inspektori su otkrili leš u poodmakloj fazi raspadanja tako da nije bilo moguće obaviti prepoznavanje. 

U istrazi je navedeno da su ono što je Kostić izjavio prilikom saslušanja kada je priznao zločin, te dokazi pronađeni na licu mjesta i rezultati DNK analize, nedvosmisleno ukazivali na to da je riječ o Ivani.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Vuk

21.11.2014 06:24

Kad ce vec jednom izglasati da povratnike u činjenju teskih krivičnih dela i višestruke ubice osude na doživotnu robiju bez mogućnosti pomilovanja!

ODGOVORITE
Name

Ja

21.11.2014 11:30

treba uvesti smrtnu kaznu

ODGOVORITE