Učenici u Loparama renoviraju školu

Grupa učenika Srednje mješovite škole Vuk Karadžić iz Lopara, zahvaljujući Omladiskoj banci, uspjela je renovirati radionicu za praktičnu nastavu elektrotehničke škole.

Republika Srpska 11.11.2014 | 22:12
Učenici u Loparama renoviraju školu

Omladinska banka Lopare u toku ove godine obezbjedila je 20 000 KM da bi se realizovalo 7 projekta koji doprinose razvoju ove lokalne zajednice.  Dok je posredstvom Fondacije Mozaik obezbijeđeno još 20 hiljada za rekonstrukciju vodovoda.

Omladniska banka Lopare, pod pokroviteljstvom Fondacije Mozaik, u ovoj godini obezbjedila je sredstva za realizaciju sedam projekata iz oblasti infrastrukture i kulture.

Fondacija je uz pomoć japanske duvanske industrije obezbjedila i sredstva za rekonstrukciju vodovoda u dvije mjesne zajednice na teritoriji ove opštine.

Iz opštine Lopare ističu da saradnja sa Fondacijom Mozaik traje tri godine i daje značajan doprinos razvoju ove lokalne zajednice.

(BN TV)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

piperi

11.11.2014 21:36

Iz ove fondacije se nije mogao uzeti novac za sanaciju skole jer ista nije bila ugrozena poplavama.Obnavljanje skola snosi Milorad Dodik i njegova Vlada koliko je svima nama poznato.

ODGOVORITE
Name

Lukavica

11.11.2014 21:59

Vlada RS ništa nije pomogla jadni narod Majevice. Ne znam sto im ne vratise iz Lopara i onih 320 KM

ODGOVORITE