Mladi socijalisti žele Dačića za lidera

Socijalistička omladna Srbije daje punu podršku lideru SPS-a Ivici Dačiću za izbor na mesto predsednika Partije na predstojećem 9. kongresu, koji će biti održan 14. decembra, zaključeno je na izbornoj konferenciji Socijalističke omladine Srbije.

Srbija 09.11.2014 | 18:57
Mladi socijalisti žele Dačića za lidera

Mladi socijalisti veruju da "samo čovek sa čvrstim stavom, jasnom vizijom i dokazanim rezultatima može da vodi partiju u ovom teškom i turbuletnom vremenu", saopšteno je iz te stranke.

Izbornoj konferenciji prisustvovali su potpredsednici SPS-a Slavica Đukić-Dejanović i Dijana Vukomanović, predsednik IO SPS Branko Ružić, kao i predsednik Gradskog odbora SPS-a član Predsedništva Aleksandar Antić.

Branko Ružić je rekao da ga uvek pogode emocije na ovakvim skupovima jer je imao tu priliku i čast da u jednom periodu rukovodi mladim socijalistima.

"Budućnost moraju da grade oni koji su i tehnološki pismeni i politički edukovani, da mogu da odgovore na izazove 21. veka", rekao je Ružić.

"Crvena nit naše socijalističke politike jeste da smo obrazovani. Vi ste ta intelektualna levica i treba da budete avangarda jer odličje naše partije je promena. Mi smo oni koji treba da menjamo na bolje”, poručila je Vukomanović mladim socijalistima.

Predsednik Socijalističke omladine Srbije Đorđe Đoković rekao je da je prethodni period iskorišćen za detaljno planiranje budućnosti socijalističke omladine.

"Želja nam je da sve što radimo, radimo složno i jedinstveno i zato ćemo danas zajedno izabrati predstavnike i zajedno definisati prioritete u daljem radu”, rekao je Đoković.

Na današnjoj izbornoj konferenciji Socijalističke omladine Srbije na mesta potpredsednika izabrani su:
Marko Vukomanović, Milica Ilić, Davor Gačić, Ivana Dinić, Robert Milićević i Gojko Trkulja, na mesto sekretara Republičkog saveta Socijalističke omladine Srbije izabran je Nikola Rajičić, a na mesto internacionalnog sekretara omladine izabrana je Aleksandra Gajić.


Komentari / 0

Ostavite komentar