Crna Gora postaje sodomska država

Crna Gora je u opasnosti da, od ekološke, postane sodomska država, kaže mitropolit crnogorsko-primorski, Amfilohije.

Region 31.10.2014 | 19:58
Crna Gora postaje sodomska država

Kako prenose podgoričke Vijesti, on je u izjavi dostavljenoj medijima naveo da se "ne zna šta će biti slavnije na "Paradi ponosa", 2. novembra u Podgorici, za praznik Svetog Petra Cetinjskog i Svetog Petra
Drugog Lovćenskog Tajnovidca".

"Ili to što je Crna Gora u opasnosti da, od ekološke, postane sodomska država, ili to što će Evropa, ona antihristovska, uspeti napokon da Crnu Goru metne poda se, kao znak njenog punog ispunjenja uslova za integracije i njene pune afirmacije ljudskih prava i sloboda“, kazao je Amfilohije. Prema njegovim rečima, bilo kako bilo - jedno je sigurno.

"Toga dana, iz tog jednopolnog braka, od Njegoševe slavne Crne Gore svi su preduslovi da se rodi - Jadogora, a od ponosnih Crnogoraca da počnu da se rađaju – jadogorci“, zaključio je Amfilohije.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

heo

31.10.2014 19:08

A nije sodomitski to sto ti i oni tvoji Radovici rade! Lako je lagati onog ko te ne zna. Sto se ti i tvoji Radovici niste zrtvovali za srpstvo! Pokrao si ti od Srba iz RS i Kosova da ti moze biti u narednih milion godina.

ODGOVORITE
Name

Veliki duhovnik Amfilohije

31.10.2014 19:10

Kao da te jadne vlasti razumiju nasg Amfilohija.Covjek je veliki duhovnik a uz to je i veoma obrazovan jer govori deset jezika.

ODGOVORITE
Name

Vojvoda.

31.10.2014 19:57

Radi se o jednom od najvećih mislilaca u SPC,jednom od najobrazovanijih ljudi u našoj crkvi,jednog od sada već rijetkih đaka Justina Popovića,koji je čitav život posvetio pravoslavlju i rodoljublju,koji svakodnevno trpi progon crnogorskog tlačiteljskog režima,,a čijim bi se djelom svaki normalan i uljudan narod ,samo ponosio.Pravi Njegošev naslednik.

ODGOVORITE
Name

rodjo

02.11.2014 10:07

Re heo Sta vi niste jos pokrali od NSada-SvStefana.

ODGOVORITE