A za Volkova - milionče!

Torino bi u zimskom prelaznom roku mogao da pošalje ponudu koju će Partizan teško odbiti.

Fudbal 01.11.2014 | 10:40
A za Volkova - milionče!

Tutosport piše da Torino ne odustaje od namere da angažuje Volkova i da će u zimskom prelaznom roku na adresu u Humskoj poslati ponudu koja neće biti manja od miliona evra. Tutosport je sportski dnevni list iz Torina koji baš i ne pogađa uvek vesti o transfer spekulacijama, ali kada su u pitanju “njihovi klubovi“ Juventus i Torino, tu su ubedljivo najbolje informisani. Uostalom, prvi su i najavili transfere Maksimovića i Vešovića u Torino.

Kako se navodi u tekstu torinskog lista, Volkov je igrama u klubu i reprezentaciji Crne Gore potpuno ubedio čelnike Torina da je pravo rešenje za levu sstranu njihovog tima. Budući da Torinov trener Vantura već godinama neguje formaciju 3-5-2 jasno je da bi se Volkov tu lako uklopio. U takviom sistemu zauzimao bi levu poziciju u veznom redu, što je svojevremeno igrao i u Šerifu. Volkov je poznat kao igrač kojem je ofanziva jača strana od defanzive, pa je jasno zašto je Ventura u njemu prepoznao idealno pojačanje.

Na poziciji levog beka, Torino ima iskusnog Molinara, ali on zasad uprkos velikoj minutaži nije opravdao očekivanja i mogao bi narednog leta da spakuje kofere. U nekim situacijama na toj poziciji je prinudno igrao najbolji igrač tima Mateo Darmijan, koji je univerzalac, ali se bolje snalazi na desnoj strani.

Torino je prošlog leta zaradio pristojan novac prodajama, Ćerćija i Imobilea, a nije mnogo ulagao u pojačanja, tako da neće biti problem da u januaru izdvoji novac za Volkova. Tutosport piše da će ponuda biti teška milion evra. Ako se zna da Volkovu ugovor ističe narednog leta, teško da će Partizan propustiti priliku da zaradi milion evra, umesto da kroz šest meseci ostane bez evra obeštećenja.

Alternativa crnogorskom reprezentativcu je mladi Nemanja Petrović.

Komentari / 0

Ostavite komentar