Kapelu se drma klupa u Rusiji!

Don Fabio ima sve manje poverenje ljudi u Rusiji. 

Fudbal 01.11.2014 | 09:40
Kapelu se drma klupa u Rusiji!

Rusi gube strpljenje sa Kapelom! Fabio Kapelo nije se pojavio na sednici ruske Dume povodom održavanja Svetskog prvenstva 2018. godine u toj državi. Italijan je dobio zvaničan poziv, ali nije našao za shodno da se pojavi, čime je još više naljutio Ruse koji inače nisu preterano zadovoljni načinom na koji iskusni trener vodi njihovu selekciju.

Kapelo nije bio jedini koji je odbio poziv za prisustvo sednici skupštini. Vitali Mutko, ministar sporta u ruskoj vladi i prvi čovek Organizacionog komiteta prvenstva sveta, takođe nije prisustvovao sednici Dume, što je izuzetno naljutilo neke članove tog tela.

Lider Liberalno-demokratske partije u Rusiji Vladimir Žirinovski bio je jedan od najglasnijih kada je reč o kritikama na račun Don Fabija.
''Čitava zemlja ima pravo da čuje šta on ima da kaže, jer je on naš trener. On ne mari mnogo za to. Trebalo bi da mu bude stalo do javnog mnjenja u našoj zemlji, ali njega to ne zanima'', poručio je Žirinovski.

Nezadovoljstvo Kapelom u Rusiji značajno je poraslo nakon Svetskog kupa u Brazilu gde je Rusija takmičenje završila već u prvoj fazi. Na sve to Italijan godišnje zarađuje 7.800.000 funti, što je u velikoj disproporciji s rezultatima ruske reprezentacije. Smeši li se Fabiju otkaz? Novi ekcesi mu nikako ne idu u prilog...

Komentari / 0

Ostavite komentar