Sloboda Mićalović pala kroz prozor!

Posle Emira Kusturice i Sergeja Trifunovića nezgodu na snimanju filma „Na mlečnom putu“ doživela je i Sloboda Mićalović.

Srbija 31.10.2014 | 21:31
Sloboda Mićalović pala kroz prozor!

Glumici je, kako saznajemo, kao i proslavljenom reditelju, glave umalo došao magarac. Sloboda je dobila zadatak od reditelja Kuste da skoči s prozora u sedlo magarca koji je stajao pored kuće, ali se životinja baš u tom trenutku izmakla i lepa glumica nacionalnog teatra nezgodno je pala.

Treći peh na snimanju

- Zadobila je ozbiljne povrede. Imala je modrice i podlive po rukama i telu, a curila joj je i krv na nekoliko mesta. Lekar joj je odmah ukazao pomoć i savetovao da napravi nekoliko dana pauze. Magarac je vrlo nepouzdana životinja i pored vremena najviše pravi problema ekipi tokom snimanja u
Trebinju. Kusturica se ozbiljno povredio na snimaju kad je pao sa životinje - kaže izvor Kurira.

Sloboda Mićalović Ćetković, kao i svaki veliki profesionalac, ovom incidentu nije htela da pridaje veliku
važnost, kao ni tome što ekipa filma već mesecima ima problem s lošim vremenom i pehovima.

- Dobro sam, hvala na pitanju. Ne znam šta bih mogla da podelim s vama. Niko se nije urotio protiv filma i nas. Na snimanju se dešavaju razne stvari. Sve je u redu - kaže Mićalovićeva.

Sergej umalo ostao bez oka

Nekoliko nedelja ranije Sergej Trifunović, podsetimo se, umalo je ostao bez oka. Tokom snimanja kadrova s Monikom Beluči glumac je dobio nezgodan udarac i hitno je prebačen u bolnicu. Lekari su brzo zaustavili krvarenje. Nešto bolje prošao je Kusturica, koji je zbog pada morao da leži nekoliko dana.

Izvor: Kurir

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

ZE-SDS

31.10.2014 14:55

Pametan neki magarac, namagarčio i Kustu i glumicu...hehehehee...

ODGOVORITE
Name

filmski radnik

31.10.2014 14:56

Neka Kusta angažuje Baju da zamijeni magarca,razlika se neće ni primjetiti osim po glavi,Bajina je veća.

ODGOVORITE
Name

СС

31.10.2014 15:03

Хајде Куста, шта си се стис'о. Плати дублере!

ODGOVORITE
Name

Vera

31.10.2014 17:50

Emoj CC kad bi dubleri Kusturici platili možda bi ih on i uzeo, on nije naučio da daje već da uzima.A možda bi ih angažavao da pristanu pro bono. Žao mi je glumice, a ali ovaj alavi reditelj mi je toliko dozlogrdio i ogadio da mi se džigerice prevrću u utrobi. Dodik, Kusturica, Grigorije, ja grdne bratije.

ODGOVORITE
Name

VRS RV

31.10.2014 22:49

Sergeja su sigurno odvezli na Koševo a Divjak mu je bio u viziti. Tako je to kada dolazi gdje ga očima ne mogu vidjeti. Dobro je prošao... Jedino mi je iskreno žao Slobode Mićalović.

ODGOVORITE