Zvezda zove Partizanovog napadača!

List "Politika" piše da je Crvena zvezda zainteresovana za talentovanog napadača Partizana, 17-godišnjeg Ivana Šaponjića, koji je u novembru prošle godine debitovao za prvi tim crno-belih, ali sada čeka svoju šansu.

Fudbal 31.10.2014 | 18:20
Zvezda zove Partizanovog napadača!

Crvena zvezda opet "merka" talente iz Partizanove škole.

Prethodnih godina bili smo svedoci prelazaka igrača iz mlađih kategorija Partizana u Crvenu zvezdu, poput Jovana Krnete i Milana Jokića.

Da li je na pomolu još jedan takav transfer?

List "Politika" piše da je Zvezda veoma zainteresovana za 17-godišnjeg napadača Ivana Šaponjića, koji je debitovao za prvi tim Partizana prošlog novembra u meču protiv Spartaka iz Subotice.

U maju ove godine, Šaponjić je potpisao profesionalni ugovor sa Partizanom (do 2017. godine), ali i dalje nije u kombinacijama za prvi tim. Nedavno je vrhunski odigrao "večiti derbi" derbi u omladinskoj kategoriji protiv Crvene zvezde i rešio je pobednika.

U informaciji "Politike" piše: "Direktor Zvezdine omladinske škole Srđan Vasiljević pokušao je pre nekoliko dana da razgovara sa njim (Šaponjićem) na temu prelaska na drugu stranu Topčiderskog brda. Ipak, Šaponjić strpljivo čeka šansu u dresu Partizana, jer objejtivno, pored Danka Lazovića, Petra Škuletića i Ismaela Fofane, male su mu šanse da zaigra ove jeseni".

Pre desetak dana, pojavila se informacija da je Šaponjić, navodno, već prodat jednom belgijskom klubu.

Komentari / 0

Ostavite komentar