Video - Mitrović: Dadoh gol kao Inzagi!

Aleksandar Mitrović konačno je pogodio u Belgiji, nakon nekoliko teških nedelja usled žestokih kritika javnosti.

Fudbal 30.10.2014 | 19:00
Video - Mitrović: Dadoh gol kao Inzagi!

Srpski napadač je šestim golom u Župile ligi ove sezone pomogao Anderlehtu da savlada Kortrejk i okonča niz od tri kola bez pobede.

"Dao sam ga kao Inzagi! Nije mi bitno na koji način postižem golove, samo da lopta uđe u gol. Mediji su bili žestoki sa kritikama. Nije mi bilo lako, ali imao sam podršku svih u klubu. Posebno trenera", rekao je Mitrović.

Naš reprezentativac je usled pada forme izgubio mesto startera u redovima belgijskog šampiona, ali je u međuvremenu doveo u red svoju fizičku spremu.

"Bolje sam fizički pripremljen nego što sam bio pre nekoliko nedelja. Trenirao sam više nego inače i taj naporan rad se isplatio. Smršao sam tri kilograma, ostalo je da skinem još dva. Ali uspeću i u tome. Na dobrom sam putu. Posle svakog treninga ostajem da dodatno treniram, vežbam šuteve, radim sa dvojicom kondicionih stručnjaka", istakao je Mitrović.

Što je još važnije, Mitrović je napredovao i na mentalnom planu, pa više ne "poludi" tako lako kada ga neko isprovocira. Sve je iznenadila njegova reakcija kada ga je golman Kortrajka udario nogom dok je ležao na terenu.

"Naučio sam da ostanem miran u tim situacijama... Mislim da sam ispravno postupio", rekao je Mitrović.

Komentari / 0

Ostavite komentar