Sramota kako se ponašaju Zvezdini igrači!

Fudbaler Aleksandar Kovačević vređao novinara Mozzartsporta, jer mu se nije dopao raniji tekst. Nikola Mijailović "bira" svog novinara da da izjavu.

Fudbal 30.10.2014 | 17:20
Sramota kako se ponašaju Zvezdini igrači!

Fudbaleri su javne ličnosti i imaju obavezu da se dostojanstveno ophode prema medijima, jer je i to deo njihovog posla.

To bi, izgleda, morali da nauče pojedini fudbaleri Crvene zvezde i da se ugledaju na pojedine svoje prethodnike koji su nosili dres jednog od najvećih klubova na ovom prostoru.

Na današnjem treningu sramno su se ponašali Aleksandar Kovačević i nešto stariji saigrač, koji je pritom i kapiten Nikola Mijailović.

Vezista Zvezde i mlade reprezentacije Aleksandar Kovačević "Tenk" je izvređao novinara Mozzartsporta Darjana Nedeljkovića, nezadovoljan jednim ranijim tekstom.
"Da sam dan posle derbija bio u Beogradu, došao bih tamo i polupao bih te!", rekao je Kovačević novinaru Mozzartsporta.

Nakon što mu je novinar odgovorio da ne sme tako da se ponaša, Kovačević je nastavio u još ružnijem tonu:

"Je*** ti mater, jajaro!".

Odmah je reagovao portparol Crvene zvezde Marko Nikolovski, koji je odvukao Kovačevića na stranu i sa njim imao razgovor. Potom se, u ime kluba, izvinio novinaru i saopštio da je Kovačević ozbiljno narušio klupsku disciplinu, da se nije poneo u maniru kluba, kao i da je o njegovom ponašanju obavešten trener Nenad Lalatović i ostali nadležni u klubu.

Da sve bude još čudnije i ružnije, pobrinuo se kapiten Nikola Mijailović, koji je odlučio kojem će novinaru da da izjavu, a "ostali da prepišu od njega". Na treningu su bila četvorica novinara, među kojima i reporter MONDA, ali, eto, Mijailović je izabrao kome će da da izjavu, kao da nije mogao da stane pred sve i odgovori na pitanja.

Komentari / 0

Ostavite komentar