Škendija: Ubijmo Srbe i idemo na EP!!!

Navijači makedonske Škendije, koji sebe zovu "Balisti", ponovo vređali UEFA i odluku o kaznama posle prekinute utakmice Srbija - Albanija. Nove pretnje Srbima.

Fudbal 30.10.2014 | 17:00
Škendija: Ubijmo Srbe i idemo na EP!!!

Albanci koji žive u Makedoniji, a koji su okupljeni u navijačku grupu "Balisti" koja podržava FK Škendija iz Tetova, ponovo su vređali Srbiju, Srbe i UEFA.

Posle onog transparenta koji su istakli na utakmici protiv Vardara ("Srbi su rak Evrope"), na meču protiv Metalurga su se obrušili na UEFA i njenog predsednika Mišela Platinija, a sve zbog kazne koju je krovna evropska fudbalska organizacija izrekla fudbalskim savezima Srbije i Albanije povodom prekinute utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

Makedonski mediji prenose da su navijači Škendije uzvikivali: "Žena ti je kurva, Platini", "UEFA je mafija", a imali su i ovu poruku:

"Dragi Platinoviću, prebili su nam igrače i pobedili 3:0! Ubijemo ih na revanšu i dobijemo mesto na EP 2016?".

UEFA je prošle nedelje utakmicu Srbija - Albanija registrovala 3:0 u korist "orlova", ali je istovremeno kaznila FSS oduzimanjem tri boda zbog propusta u organizaciji utakmice.

Uz to, Srbija će naredne dve utakmice u kvalifikacijama odigrati pred praznim tribinama, dok su oba saveza kažnjena i sa po 100.000 evra.

 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Milojko-Banja luka

30.10.2014 17:04

Ništa novo, njima Evropa neće ništa pa tako ni UEFA.

ODGOVORITE