Video: Navijač HSV-a napao Riberija!

Francuz iz redova Bajerna dobio šalom po licu usred meča Kupa Nemačke!

Fudbal 30.10.2014 | 16:30
Video: Navijač HSV-a napao Riberija!

Bajern je ubedljivo slavio u drugom kolu nemačkog kupa protiv Hamburga (3:1), u duelu koji je obeležio incident u poslednjim minutama.

Mladi navijač Hamburga uleteo je na teren i savijenim šalom u trku udario Franka Riberija preko lica. Kada se igrač Bajerna sabrao posle iznenadnog udarca koji je dobio, krenuo je da juri huligana, koji mu je izlazeći sa terena pokao i srednji prst. Readrska služba i ostali igrači brzo su uhvatili izgrednika i udaljili ga sa terena.

Akteri meča, poput trenera Bavaraca Pepa Gvardiole, sa nevericom su propratili ceo događaj, koji se zaista retko, ili gotovo nikada, ne dešava na terenima u Nemačkoj.

Hamburg je saopštio da je navijač koji je napao Riberija odmah priveden.

"Klub se distancira od ponašanja ovog navijača. On je predat policiji, a klub je već podneo protiv njega tužbu i zabraniće mu dolazak na stadion", kaže se u saopštenju Hamburga.

Hamburg se odmah nakon incidenta izvinio Franku Riberiju i Bajernu zbog incidenta. "Dragi Bajern i dragi Frank Riberi, izvinjavamo se zbog scene na kraju meča. To nije Hamburg", stoji u poruci na Twitteru.

Komentari / 0

Ostavite komentar