Kapiten pobjedu poklanja Izetbegoviću?!

Golman i kapiten turskog Bešiktaša Tolga Zengin pobedu nad Partizanom u Ligi Evrope posvetio nekadašnjem predsedniku Predsedništva BiH Aliji Izetbegoviću!?

Fudbal 24.10.2014 | 17:00
Kapiten pobjedu poklanja Izetbegoviću?!

Sve je bilo na evropskom nivou u četvrtak uveče u Humskoj. Partizan je pokazao da u Beogradu može da se normalno odigra utakmica (kao i mnogo puta do sada), Grobari su prihvatili apele da ne prave budalaštine...

Trener Bešiktaša Slaven Bilić je posle ubedljive pobede svog tima (4:0) u 3. kolu Lige Evrope ostao više od jedne minute da gleda kako Grobari pevaju zajedno sa igračima Partizana. Isto to su uradili i pojedini igrači Bešiktaša.

Na konferenciji za novinare Bilić nije krio oduševljenje Grobarima: "To što oni rade je bilo impresivno... Ovo sam video na samo dva mesta u svetu - u Splitu i sada ovde, u Beogradu. Ne samo ja, i moji igrači pričaju o tome".

Dakle, sve je prošlo u fer tonovima. Grupa navijača Bešiktaša je izašla iz tog okvira, praveći incidente na putu ka stadionu Partizana, a i na stadionu uzvikujući (na srpskom jeziku): "Ovo je Turska" i "Sultan Sulejman".

A iz okvira fer-pleja izašao je i kapiten Bešiktaša, golman Tolga Zengin koji je pobedu nad Partizanom posvetio nikom drugom nego preminulom političaru iz BiH, Aliji Izetbegoviću!?

Evo šta je rekao za agenciju Anadolija:

"Pre četiri dana obeležena je godišnjica smrti Alije Izetbegovića. Treba i njega da se prisetimo. Ovu pobedu treba i njemu da posvetimo", rekao je Zengin.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Zoro

24.10.2014 15:11

A jesi našo kome ćeš je pokloniti.

ODGOVORITE
Name

Sport

25.10.2014 01:22

Ja mislo samo smo mi iz EX Yuge mjerimo sport više od fudbala. Bezobrazluk ide do kraja. Samo se pitam da li će ti ljudi na Balkanu kazati DOSTA JE VIŠE. 10% Balakanaca tj 2 miliona i 300 hiljada gazi sve pred sobom. Pod nazivom DEMOKRATIJA.

ODGOVORITE