Lukač i Škuletić: Boli, ali su puno bolji!

Po izlasku iz svlačionice, fudbaleri Partizana nisu krili da im je teško zbog poraza u duelu sa Bešiktašom.

Fudbal 24.10.2014 | 16:00
Lukač i Škuletić: Boli, ali su puno bolji!

Fudbaleri Partizana složni su sa ocenom da su u četvrtak, na svom stadionu izgubili od mnogo bolje ekipe - turskog Bešiktaša.

Po izlasku iz svlačionice, teško su birali reči. Protivniku su sportski priznali da je bolji.

"Ne sećam se da nas je neko tako nadigrao kao Bešiktaš večeras. Bili su dosta dominantniji od nas", počeo je golgeter Partizana Petar Škuletić.

Uprkos tome što su crno-beli doživeli najubedljiviji evro-poraz na svom terenu, domaći fudbaleri dobili su aplauz celog stadiona. Zaslužili su ga prikazanom borbom tokom svih 90 minuta.

"Ostaje žal što smo primili gol u poslednjim trenucima prvog poluvremena i što Žile (Andrija Živković) nije iskoristio veliku šansu kod rezultata 0:1. Možda bi se tada zakuvalo i bilo neizvesnije", dodao je Škuletić i zaključio:

"Realno, mnogo su bolja ekipa od nas".

Golman Milan Lukač takođe je bio utučen.

"Teško je bilo šta reći posle ovakvog poraza. Nije sramota izgubiti od dobre ekipe. Videli smo da i mnogo jači u Evropi primaju po šest-sedam golova... Ali, mnogo boli. Hvala navijačima za sjajan ambijent i za podršku u ovim teškim trenucima", rekao je prvi golman crno-belih.

"Okrećemo se Superligi, koja je naša realnost. Moramo dignute glave da izađemo iz ove neprijatne situacije i da se okrenemo utakmici protiv Jagodine, koja nas očekuje već u nedelju".

Kapiten Partizana Vojislav Stanković ocenio je da je njegov tim naivno primio golove, iako je Bešiktaš "mnogo bolja ekipa".

Pred ekipom Marka Nikolića su još tri utakmice u Ligi Evrope, ali su svi u svlačionici svesni da im je trenutno najvažnija borba na domaćim frontovima.

Crno-belima slede dani kakvog-takvog odmora i pripreme za još jednu napornu sedmicu, koja će za njih početi u nedelju, utakmicom protiv Jagodine u gostima. Potom će igrati protiv OFK Beograda, pa onog tamo vikenda protiv Vojvodine.

Komentari / 0

Ostavite komentar