Video: Turci bahati bili tokom meča!

Bešiktašovi huligani na meču protiv Partizana obilato koristili pirotehnička sredstva, svađali se sa vatrogascima i redarima, "prozivali" sa Grobarima...

Fudbal 24.10.2014 | 15:30
Video: Turci bahati bili tokom meča!

"Ultra" pristalice Bešiktaša - njih blizu 1.000 - unele su na severnu tribinu stadiona u Humskoj čitav arsenal pirotehničkih sredstava i prilikom proslave jednog od golova napravile veliku dimnu zavesu, što bi UEFA trebalo da sankcioniše barem oštrom novčanom kaznom.

Oni su nehotice zapalili i jedan svoj transparent, što je prouzrokovalo reakciju vatrogasaca i potom "varnice" između redara na atletskoj stazi i gostujućih "tifoza" na drugoj, kojima se nije dopalo što su tom prilikom "okupani" u ionako prohladnoj i kišovitoj večeri.

Turci su, inače, ostavili dosta loš utisak svojim ponašanjem u Beogradu tokom čitavog dana.

Pravili su probleme u hotelima gde su bili smešteni, demolirali su nekoliko autobusa, provocirali Partizanove navijače na stadionu pokličima "Ovo je Turska" i pogrdnim pesmama na račun srpskog predstavnika u Ligi Evrope.

Može se reći da su maksimalno iskoristili činjenicu da je Srbija zbog brojnih navijačkih prestupa poslednjih godina potrošila sve kredite kod evropske "kuće fudbala", pa su se u Beogradu ponašali kao kod kuće.

Relativno malobrojni Grobari zaslužuju pohvale jer nisu naseli na provokacije i nekim nerazumnim reakcijama napravili štetu svom klubu, kome posle poraza od 0:4 sigurno ne bi prijalo čekanje na dodatne sankcije strogih činovnika iz Niona.

Komentari / 0

Ostavite komentar