Nijanse ruža koje pristaju svakom obliku usana

Ruž za usne u trenu može da naglasi samo najbolje na vašem licu. Ali, odgovarajuća nijansa trebalo bi, osim boje tena i kose, da prati i oblik usana. Predstavljamo pet trendi nijansi koje mogu da nose svi.

Moda i ljepota 24.10.2014 | 06:20
Nijanse ruža koje pristaju svakom obliku usana

Bledo ružičasta - Nežna, pomalo hladna nijansa kakvu nose Dženifer Garner i Paris Hilton voli nežan, prirodni make-up. Bledo roze ruž savršeno pristaje brinetama, a ako u sebi sadrži pristojnu dozu svetlucavog sedefa, može da izgleda vrlo glamurozno

Boja pudera - Karmin boje kože, kakav obožava Kim Kardašijan, pristojna je nijansa koja može da upotpuni svaki dnevni, ali i večernji look. Boja pudera u mat ili sjajnoj varijanti naglasiće usne, a savršeno se slaže sa naglašenim očima.

Boja mesa - Nijansa koja prati prirodnu boju usana dajući im tek ton ili dva tamniji efekt trenutno je vrlo popularna, a voli je i kraljica Leticija. Ova prirodna boja slaže se uz sve vrste šminke, a možete je kombinovati skoro sa svakom odevnom kombinacijom - od najjednostavnijih komada garderobe, do najglamuroznijih večernjih toaleta

Narandžasta - Nepravedno zanemaren karmin narandžaste boje pravo je make-up osveženje. Topla i nežna nijansa kakvu nosi manekenka Duzen Kros u trenu će osvežiti lice, a najbolje pristaje uz plavu boju kose i bronzani ten.

Topla crvena - Crveni ruž u trenu će obogatiti stil. Topla nijansa kakve su nosile Sofija Vergara i Moli Sims pristaje gotovo svakoj boji tena i lako se uklapa uz dnevne i večernje kombinacije.

Komentari / 0

Ostavite komentar