Baloteli - potpuni promašaj!!!

Baloteli - potpuni promašaj!!! Navijači Liverpula opet su besni na Marija Balotelija!

Fudbal 24.10.2014 | 10:15
Baloteli - potpuni promašaj!!!

Njihov tim poražen je od Real Madrida u trećem kolu Lige Šampiona sa 0:3, a iako je veliko pitanje da li je baš kontroverzni Italijan najveći krivac za takav debakl nema sumnje da će baš on biti najveći trn u oku svima koji vole Redse. Em što je odigrao očajno prvo poluvreme, a možda još više zbog toga što se činilo da se - iako se činilo da je bio svestan da je za njega utakmica završena posle 45 minuta - nije previše uzbudio zbog ponižavajućeg rezultata.

Da obrazložimo ovo prvo - čovek koji je na Enfild doveden kako bi rešavao utakmice ni ne naliči na fudbalera koji bio mogao da obavlja taj zadatak. Čak i kada napravi dobar potez, a to se retko dešava, već sledećim prospe sve što je učinio. Nekad se čini da je teren poslednje što mu je na umu, a videlo se to i u susretu sa Realom. Savršen prijem lopte, pa pas "nevidljivom saigraču".

I nije samo loša igra ono što bode oči fanovima Redsa. Posle prvog poluvremena koje je zabolelo svakog iskrenog navijača Liverpula Super Mario nije izgledao naročito frustritan rezultatom. Naprotiv! Nestašni italijanski reprezentativac iskoristio je priliku da već na polovini meča zameni dres sa Pepeom. Ostatak ekipe verovatno je razmišljao kako da barem koliko toliko ublaži sramotu.

Ne i Baloteli.

Deluje da Brendan Rodžers polako gubi strpljenje. Deo ostrvske javnosti već zahteva da šef struke "preseče" i Baloteliju pokaže izlazna vrata sa Enfilda.

Komentari / 0

Ostavite komentar