'Ibrakadabra' mora na operaciju!

Napadač PSŽ-a sigurno neće igrati predstojećeg vikenda, pitanje je da li će se oporaviti i za derbi s Marseljom.

Fudbal 24.10.2014 | 09:45
'Ibrakadabra' mora na operaciju!

Pet sedmica bez najboljeg igrača, a po svemu sudeći još bar 14 dana neće moći da računa Pari Sen Žermen na Zlatana Ibrahimovića. Najbolji strelac francuskog šampiona morao je hitno da napusti Pariz i otputuje za Švedsku, gde su mu tamošnji lekari konstatovali je operacija pete neizbežna.

Tako tvrdi ugledni Sportbladet, pozivajući se na izvore bliske reprezentativcu Švedske i podsećajući da on nije u potpunosti zalečio povredu pete koja ga je mučila od 17. septembra i meča protiv Liona. Zasad nema informacija kad i gde bi Ibra trebalo da bude podvrgnut huirurškom zahvatu, ali je izvesno da neće moći da igra za vikend protiv Bordoa i pitanje je da li će biti spreman za duele sa Lorijanom u prvenstvu i APOEL-om u Ligi šampiona, početkom novembra.

Što je dodatni problem za ekipu Lorana Blana, koja se bez njega očigledno muči, s obzirom da je u njegovom odsustvu pobedio Kaen (2:0) i Lans (3:1), Barselonu (3:2) i APOEL (1:0), ali se iza tih rezultata kriju evidentni problemi u igri i konstantno mučenje koje se Svecima osvetilo u ligaškim duelima sa Tuluzom i Monakom (po 1:1).

A koliko Ibrahimović znači Pari Sen Žemernu najbolje se vidi po podatku da je na pet utakmica na kojima je bio na terenu dao pet golova.

Bez njega kao startera Marselj odmiče i već ima sedam bodova viška, pa bi za Blana bilo dobro da se kapiten ekipe vrati u stroj do 9. novembra, kad je na programu veliki derbi sa Olimpikom na Parku prinčeva.

Komentari / 0

Ostavite komentar