Bora Čorba: Zbog djevojke sam promjenio stare navike

Nekoliko puta nedeljno idem u Ljubljanu, gde mi živi izabranica. Počeo sam da jedem dijetalnu hranu uz nju, super nam je, kaže lider „Riblje čorbe“.

Zabava 23.10.2014 | 16:16
Bora Čorba: Zbog djevojke sam promjenio stare navike

Boru Đorđevića zatekli smo u jednoj beogradskoj kladionici, gde se, kako kaže, relaksira između brojnih putovanja.

Bora se vratio iz Slovenije, gde živi njegova devojka čiji identitet nikako ne želi da otkrije, mada je nedavno na levoj podlaktici tetovirao lik lepe mlade žene za koju sumnjamo da je upravo ona zbog koje često odlazi u Ljubljanu.

- Obožavam novu tetovažu na kojoj je lik jedne moje mlade obožavateljke. Imam nekoliko tetovaža, a prvu od njih, riblju kost, napravio sam pre 30 godina. Neću da otkrivam detalje veze s devojkom iz Slovenije. Reći ću vam samo da smo u vezi devet meseci, lepo nam je, išli smo zajedno na Maldive. Ona mi nije verenica i neću živeti u Sloveniji, kao što piše tamošnja štampa. Mnogi se pitaju šta ja radim u Ljubljani s mladom ribom. A mi jedemo dijetalnu hranu i pešačimo po planinama, tako da me je naterala da smršam 20 kilograma. Nije mi problem da putujem kod nje svake nedelje i po nekoliko puta jer se ona bavi organizacijom mojih putovanja. Rezerviše mi karte preko interneta, a često preko društvenih mreža nalazi i vozače koji kolima idu u Sloveniju, pa traže partnera za put. A ja, hvala bogu, volim da putujem - kaže muzičar, koji će uskoro postati deda:

- Ćerka treba da se porodi uskoro. Jedva čekam!

Bora za kraj meseca sprema unplugged koncerte u Sava centru.
 
- U odličnoj sam formi i spreman za velike koncerte. Ovih dana imam mali problem s jednom nogom, pa idem na elektroterapiju. Kada to prođe, moći ću ponovo da skačem po bini kao u najboljim danima. To što sam zašao u šezdesete mi nimalo ne smeta - priča Bora Đorđević.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

pd

24.10.2014 17:58

Kakav ovaj i njegove djevojke Boro ti si deda za tebe je da čuvaš unučad.

ODGOVORITE