Barsa plaši Reala, Suarezom!

Kontroverznom Urugvajcu višemesečna suspenzija ističe u petak u ponoć. Očekuje se da debituje baš na Santjago Bernabeu. "Do sada je pogađao na debijima", podsećaju Katalonci.

Fudbal 24.10.2014 | 12:15
Barsa plaši Reala, Suarezom!

Čekanju je došao kraj. Luis Suarez (27) konačno će u subotu biti deo tima Barselone i na zvaničnoj utakmici. I to u "El Klasiku". I to u Madridu!

Četvoromesečna suspenzija, koju mu je FIFA izrekla zbog ujedanja protivnika, ističe u petak u ponoć. Baš pred utakmicu protiv Reala.

S tim u vezi, marketing Barselone objavio je u četvrtak promotivni video snimak, na kojem se najavljuje Suarezov debi u Madridu.

"Luis Suarez spreman je za debi. Napadač bi mogao da zaigra u subotu, na Santjago Bernabeuu, po isteknu FIFA suspenzije. Već je igrao na Kupu Đoan Gamper i u prijateljskoj utakmici Barse B protiv U-19 reprezentacije Indonezije..."

"Sada je vreme za zvanični debi", poručeno je iz Barselone uz kratko podsećanje.

"Do sada je na premijerama bio veoma efikasan. U Liverpulu, 2011. godine, trebalo mu je 11 minuta da postigne prvi gol. U Ajaksu su mu za prvi gol bila potrebna 42 minuta, a u Groningenu samo 36".

Duel Reala i Barselone biće odigran u subotu u 18.00.

Komentari / 0

Ostavite komentar