LE, 3. kolo: Partizan - Bešiktaš (21:05)

Fudbaleri Partizana od 21.05 dočekuju turski Bešiktaš u trećem kolu C grupe Lige Evrope. Crno-beli su u prvoj rundi na svom terenu remizirali bez golova sa Totenhemom, a potom su poraženi u Grčkoj od Asterasa sa 2:0.

Fudbal 23.10.2014 | 20:05
LE, 3. kolo: Partizan - Bešiktaš (21:05)

Sa druge strane, Bešiktaš je prvo odigrao 1:1 sa Asterasom kod kuće, a isti rezultat je bio i u meču sa Totenhemom na strani.

Partizan u domaćem šampionatu gura kao niko u Evropi, ali veliki peh predstavlja povreda desnog beka Miroslava Vulićevića.

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da je Bešiktaš atraktivan rival, ali da se nada da će crno-beli i u Lige Evrope nastaviti seriju dobrih rezultata.

"Posle Totenhema, dolazi nam još jedan odličan tim. Imaju kvalitet da igraju Ligu šampiona, što su pokazali protiv Arsenala u kvalifikacijama, ali i turskom prvenstvu gde se nalaze na prvom mestu. Ipak, imamo jasan cilj i ne predajemo se protiv bilo koga. Daćemo sve od sebe, čak i ići preko granice gornjih mogućnosti", rekao je Nikolić.

Trener gostiju Slaven Bilić kaže da je Partizan pokazao kvalitet, a Splićanin Miro, koji je svojim komentarom posle meča sa Albanijom postao hit na internetu, ovoga puta je pozvao navijače u Srbiji da ne vređaju hrvatskog stručnjaka.

Crno-belima najveća opasnost pretiće od nekadašnjeg centarfora Njukasla i Čelsija – Dembe Ba.

FK Partizan saopštio je da će kompletna severna tribina stadiona u Humskoj biti rezervisana za gostujuće navijače.

Komentari / 0

Ostavite komentar