Đokovići - 15 000 evra za muziku

Najbolji srpski teniser je u utorak ujutru postao otac malenom Stefanu. Njegova supruga Jelena se porodila u bolnici u Nici, a uz nju je bio Nole, koji nije prisustvovao porođaju, ali je "bodrio sa klupe".

Zabava 23.10.2014 | 11:47
Đokovići - 15 000 evra za muziku

Izvori bliski prvom reketu sveta otkrivaju da je Novak zaplakao od sreće kada je ugledao sina, a prvu bebinu fotografiju je poslao mami Dijani.

Što se tiče babe i dede - Dijane i Srđana, oni su bili zaduženi i za suze radosnice i slavlje - prvo su grandioznom porukom iznad restorana "Novak" objavili da je porodica Đoković dobila prinovu, a potom su priredili slavlje za porodicu i prijatelje.

"Veliko slavlje tek predstoji. Srđan je na intimnoj zabavi okupio najbliže drugare, a goste je zabavljao harmonikaš koji je zadovoljno trljao ruke"; kaže neimenovani izvor "Kuriru" i dodaje da su deda i "drugari" davali po hiljadu evra za jednu pesmu i da je muzičar otišao sa slavlja bogatiji za 15.000 evra.

Što se tiče ostalih zanimljivosti vezanih za srećni događaj u porodici Đoković, znajte da se štampa bavi i time da je Stefan rođen na isti dan (21. oktobar) kada i Saša Vidić, Nikita Mihalkov i Nobel, a da astrolozi tvrde da je "povukao Jelenine gene" i predviđaju da će nadmašiti svog oca.

Stefan je juče, od kompanije "Peugeot" dobio i svoj prvi kabriolet.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

CC

23.10.2014 10:57

Немамо ништа против маминих гена али ваљда је научно доказано да дијете носи гене оба родитеља. Астролози... Како ви знате и колико су дали пара на музику. Шалабајзери једни.

ODGOVORITE
Name

piperi

23.10.2014 16:15

Bolje je da vise paznje posvetite sirotinji.

ODGOVORITE