Vojna kamera snimila ko je postavio dron

Kamera internata Vojne gimnazije u Humskoj ulici snimila je, petnaestak minuta posle incidenta s dronom, muškarca za koga policija sumnja da je postavio letelicu zbog koje je prekinuta utakmica Srbija - Albanija 14. oktobra.

Srbija 22.10.2014 | 16:23
Vojna kamera snimila ko je postavio dron

Da li je to Ismail Morinaj, za koga se pretpostavlja da je pustio dron, utvrdiće istraga. Policija ima saznanja da je ovaj muškarac neposredno nakon incidenta bio meta navijača Rada. 

- Oni su odmah krenuli u poteru. Navodno, ušli su u trag onome ko je pustio dron, ali je on uspeo da pobegne - kažu u MUP-u.

Na osnovu tragova još nije sigurno odakle je dron poleteo. 

- Možda je dron pušten s kupole crkve, gde je nađeno uže, a moguće je i da je pokrenut sa zgrade pored vojnog internata, koja ima merdevine do vrha i ravan krov. Nije isključeno ni da su obe varijante bile pripremljene unapred - kažu u policiji.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Vuk

22.10.2014 15:02

Dzaba sto ga kamera snimila kad ga niko nije uhapsio!

ODGOVORITE
Name

crni

22.10.2014 17:33

Nemate vi pojma ni ko je ni kako je samo znate privesti bilo koga i udarati dok ne kaže da je on i ako nije on mora biti on. Slučaj se zatvara i to je to.

ODGOVORITE
Name

za promjenu

22.10.2014 21:38

Da mu dignete kakav spomenik pored stadiona ne bi lose bilo. Jer da nije bilo drona ko zna sta bi se desilo. Ulijetanje baklji u teren i gadjanje fudbalera,upozorenja sudije i prekud utakmice sve je to bilo prije. I da nije uletio dron a da je utakmica prekinuta Srbija bi zbog prekrsaja od prije.momentalno bila suspendovana i vjerovatno i izbacena iz kvalifikacija. Ovako su krivci na obje strane pa ce arbitraza bar malo da bude njezna ako bude. Poenta je da Albancima ne smiju upisati 3 boda jer onda rizikuju da Ronaldo ostane kod kuce kad bude Evropsko Prvenstvo a to se ne smije desiti

ODGOVORITE