Ne možete da zaspite? Ove aplikacije će vam pomoći u tome!

Osim što "pametne" telefone koristimo za komunikaciju, većina nas im pronalazi nove načine upotrebe. Pored očiglednog alarma, svoj uređaj možete iskoristiti na drugi način, za rešavanje problema insomnije. Ovo su neke od aplikacija koje pomažu u tome.

Informacione tehnologije 21.10.2014 | 09:24
Ne možete da zaspite? Ove aplikacije će vam pomoći u tome!

Sleep Pillow Sounds
Umirijući zvuci često mogu da pomognu prilikom insomnije, a ova aplikacija upravo nudi to. Namenjena je korisnicima Apple uređaja, dok oni koji imaju Android uređaje mogu da nađu pandan u ovoj aplikaciji.

Sleep Cycle
Poznato je da postoji više faza spavanja i da ukoliko vas alarm budi iz dubokog sna, mnogo teže ćete ustati. Da bi koristili ovu aplikaciju potrebno je da telefon postavite ispod dušeka i ona će meriti vaše faze sna uz pomoć akcelerometra i probuditi vas tokom sporotalasnog dela spavanja.

Andrew Johnson Sleep
Jedan od najpoznatijih hipnoterapista će vas svojim metodama i govorom umiriti i navesti na san. Putem aplikacije, on navodi korisnika da se opusti.

SleepyTime
Ukoliko želite da izračunate koliko vam je sna potrebno da bi se odmorili i kada da ustanete da bi bili odmorni ovo je aplikacija za vas. Jednostavna, praktična i nudi dosta opcija i informacija.

Izvor: Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar