U bojama zlata i čokolade

Jedna od dobitnih kombinacija u mejkapu je senčenje očiju zlatnom i braon senkom. Ove boje zajedno daju izgledu dašak elegancije, ali to ne znači da su rezervisane samo za posebne prilike.

Moda i ljepota 20.10.2014 | 13:36
U bojama zlata i čokolade

OVA sezona u znaku je boja, bar kada je reč o mejkapu. Vizažisti poseban akcenat stavljaju na kombinacije inspirisane klasičnim i elegantnim stilom.

Jedna od dobitnih u mejkapu je senčenje očiju zlatnom i braon senkom. Ove boje zajedno daju izgledu dašak elegancije, ali to ne znači da su rezervisane samo za posebne prilike, već mogu da se nose i u opuštenoj dnevnoj varijanti.

Podloga

Na lice posle hidrantne kreme nanesite tečni puder za nijansu tamniji od vašeg tena. Možete staviti i odgovarajući bronzer koji odlično stoji uz braon-zlatnu kombinaciju. Ako imate podočnjake, maskirajte ih korektorom ili svetlucavom olovkom, pa preko blago osenčite prstom.

Oči

Na ceo kapak nanesite bež ili belu senku, potom uz ivicu trepavica zlatnu, a na spoljni deo kapka braon. Ove dve boje možete da koristite i u smokey eyes tehnici. Za veče isprobajte metalik nijanse, možete ih naneti istim redom, a ako želite jači mejkap, stavite i olovku ili ajlajner.

Izvor: Novosti

Komentari / 0

Ostavite komentar