Toti ostaje u Romi do 41. godine!

Plan je da Princ Rima na novom stadionu, čiji se završetak radova očekuje 2017. godine, obori rekord legendarnog štopera Milana Alesandra Kostakurte i postane najstariji strelac Serije A.

Fudbal 02.10.2014 | 21:45
Toti ostaje u Romi do 41. godine!

Kako bi rekli Italijani, predsednik Rome Džejms Palota je čovek koji zna da kombinuje srce i biznis, a sve to u kombinaciji sa magičnim brojem 10, koji je apsolutni simbol Večnog grada.

Legendarnom kapitenu Rome Frančesku Totiju, o čijoj partiji u Mančeseru bruje svi svetski mediji, ugovor sa matičnim klubom ističe u junu 2016. godine kada će imati punih 40 godina, a čelnici Vučice žele da tu saradnju produže na barem još godinu dana.

Plan je da Princ Rima na novom stadionu, čiji se završetak radova očekuje 2017. godine, obori rekord legendarnog štopera Milana Alesandra Kostakurte i postane najstariji strelac Serije A. Kostakurta je rekord postavio u poslednjem kolu Serije A 19. maja 2007. godine, kada je pogotkom sa bele tačke protiv Udinezea stavio tačku na nezaboravnu karijeru u dresu Rosonera. U tom trenutku je imao 41 godinu i 25 dana.

Na ovaj način rimski klub bi na najbolji mogući način promovisao novi objekat, a Toti novim rekordom još jednom ušao u anale italijanskog fudbala.

Komentari / 0

Ostavite komentar