Nađeno tijelo nestale djevojčice

Telo četrnaestogodišnje Ivane Podraščić iz Batajnice, koja je nestala pre više od dva meseca, policija je pronašla u napuštenoj kući u Rakovici.

Srbija 02.10.2014 | 15:19
Nađeno tijelo nestale djevojčice

Inspektori su uspeli da razreše svirepi zločin, a muškarac za kojeg se sumnja da je ubica, i koji ima debeli kriminalni dosije, već je uhapšen, piše list.

Devojčica je, prema tvrdnji roditelja, 29. jula otišla iz kuće sa prijateljima u "provod" i od tada se nije nikome javila.

Njen nestanak policiji prijavio je otac i od tada se vodila kao nestala.Roditelji su tvrdili da je Ivana i ranije umela da ode od kuće, ali da se nikada nije dogodilo da je nema toliko dugo i da im se ne javi.Ipak, do kraja su verovali da je živa i čak preko medija poručivali da se vrati kući i da neće imati nikakvih problema.Očekuje se da će se o ovom slučaju uskoro obratiti i MUP.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Arsenije Dangubić

02.10.2014 16:18

Molimo sve roditelje da budu roditelji zaista, i da ne puštaju djecu u četrnaest godina da idu u "provod", već da se poslije kraćeg izlaska i šetnje sa drugarima i drugaricama vraćaju kući najkasnije do 21h uveče, a nikako da ne ostaju noću kasno nigde po gradu ili na drugim mjestima. Tako je bilo u stara,dobra vremena, i ovakvih slučajeva nije se događalo. Tek kad postanemo punoljetni i zreli ljudi mogli smo da izlazimo duže, ali tada smo već tačno znali sa kime možemo da se družimo i na koja mjesta da odlazimo, a i to nikada sami već uvijek u većem društvu.

ODGOVORITE