Koliko košta savršena figura Lepe Brene?

Mnoge estradne ličnosti uradile su tokom svoje karijere mnoge estetske operacije, ali ni za živu glavu to ne bi priznale, a jedna od njih je i folk pjevačica Lepa Brena, koja je u svoje tijelo uložila ogromne pare kako bi danas izgledala savršeno.

Zanimljivosti 02.10.2014 | 08:51
Koliko košta savršena figura Lepe Brene?

Svi koji prate estradna dešavanja mora da se sjećaju njenog izgleda sa početka osamdesetih godina prošlog vijeka, kada je pjevačica bila kurpulentnije građe, da bi danas izgled dovela do savršenstva, piše Alo!Nekada snažna djevojka iz Brčkog, sa dubokim dekolteom, mini suknjicom, širokim osmijehom i zdravim obrazima zapalila je tada  bivšu Jugoslaviju čim se pojavila.

Međutim, njoj se takav izgled nije dopao, pa je, kako se tada spekulisalo, otputovala u Njemačku i u jednoj privatnoj klinici stesala figuru. Prema pisanju tadašnjih medija, Brena je figuru dovela do savršenstva pomoću liposukcije.Njene velike, ali opuštene grudi zamijenili su silikoni. Tadašnji mediji pomno su javljali o njenoj savršenoj transformaciji, za koju se spekulisalo da je u Njemačkoj iskeširala više od 100.000 tadašnjih maraka.

Međutim, to nije sve.

Svaka roba ima vek trajanja, pa tako i silikoni, koje treba poslije nekoliko godina mijenjati, što je Brena svakako i učinila. Prema saznanjima jedna takva zamijena u današnje vijreme košta od 3.000 evra pa naviše. Ubrizgavanje raznoraznih koktela u lice i tijelo košta basnoslovno, a mjeri se desetinama hiljada evra.

Brena je tako nekoliko puta ubrizgavala botoks u lice, cijena tog tretmana iznosi oko 250 evra po kubiku, a takođe je i radila korekciju kapaka čija se cena kreće oko 900 evra.Pored ovih stvari, Brena je povećala i gornju usnu, a takav zahvat danas košta oko 400 evra.

Međutim, nije zanemarljiva metoda iscrtavanja obrva i ugradnja trepavica, koju Brena redovno odrađuje, a koja košta od stotinu evra pa naviše.Međutim, iako javno ne govori o tome, Brena upravo blista zahvaljujući estetskoj hirurgiji.

Izvor: Alo

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Baba

02.10.2014 07:28

Ima se, može se...

ODGOVORITE
Name

Madžar

02.10.2014 09:06

Čudo neviđeno, obogatila se i još se bogati prodavajući muzičko smeće, plagijate i falsifikate, a oni koji stvarno rade sa otpadom na deponijama, jedva preživljavaju, životare takoreći, žive u kartonskim nastambama..

ODGOVORITE
Name

Md

02.10.2014 16:57

Ona ne smije na sunce kao trabant, inace se istopi kad je sva od plastike.

ODGOVORITE
Name

koga briga

02.10.2014 17:25

Bas me briga kolko kosta njena figura, nije od mene uzela pare.

ODGOVORITE
Name

Milica

02.10.2014 21:33

Da li se oni nekada pitaju da li neko ima da jede ili pije...uzas!samo to imam da kazem...zive kao lordovi,a ovamo se ne pitaju da li neko dete ima za uzinu...:(

ODGOVORITE