Traže se spavači, na određeno vreme!

Među brojnim oglasima za posao na hrvatskom portalu MojPosao ovih se dana nalazi i jedan sasvim neobični oglas kojim se nudi ni manje ni više posao - spavača.

Zanimljivosti 01.10.2014 | 17:00
Traže se spavači, na određeno vreme!

Poslodavac koji je objavio oglas, zagrebačka kompanija K&K promocija, traži dva spavača do 10. oktobra, i to za Perfecta Dreams, maloprodajni lanac specijalizovanih salona koji se bave prodajom dušeka, kreveta i prateće opreme.

U opisu posla u oglasu se navodi da se traže dva kandidata (muška i ženska osoba) koji će obavljati promocijski posao spavača, 'testera' kreveta tog maloprodajnog lanca.

"Ukoliko voliš spavati i smatraš kako je posao spavanja tvoje idealno zanimanje, prijavi se na konkurs!", navodi se u oglasu.

Među uslovima koje treba da ispune potencijalni "spavači", osim da vole da spavaju, su još i da imaju Facebook profil, komunikacijske i promotivne veštine, da vole izazove i smatraju se dovoljno hrabrim da se suprotstave konvencionalnom.

Od kandidata se traži i otvoreni um, da promene vide kao nešto pozitivno, da vole neformalno radno okruženje, zabavljaju se ili da se odmaraju na radnom mestu, da su lako prilagodljivi i da imaju iskustva u - spavanju.

Prednost prilikom odabira imaće kandidati koji pošalju najzanimljivije motivacijsko pismo, čemu treba priložiti i biografiju, a da nije samo bitno spavanje navodi se i da je potrebno napredno znanje engleskog jezika.


Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

vizbager

02.10.2014 08:25

Naslov bi mogao biti od Al-Kaide!-:))

ODGOVORITE