Partizanu stigla trava za rođendan!

„Debi“ 14. oktobra na meču reprezentaicja Srbije i Albanije, četiri dana kasnije po njoj će gaziti i akteri večitog derbija.

Fudbal 01.10.2014 | 18:30
Partizanu stigla trava za rođendan!

Dugo čekana, nova trava konačno je stigla u Humsku 1. Završni radovi na obnovi igrališta Partizanovog stadiona počeli su u sredu jutro, pošto je u Beograd dopremljeno nekoliko šlepera busenja od po 12 metara dužine, koje su radnici zaduženi za održavanje stadiona, uz saradnju sa ljudima iz Fudbalskog saveza Srbije, počeli da postavljaju na mesta gde je do pre nekoliko sedmica bila dotrajala trava.

Zvanični sajt crno-belih prenosi da će ceo posao na zameni busena biti završen do petka i da je svečana predaja terena na upotrebu zakazana za 4. oktobar. Simbolično baš za rođendan kluba, osnovanog 4. oktobra 1945.

Nova trava imaće 14. oktobara premijeru na meču reprezentacija Srbije i Albanije u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016, dok će je Partizanovi fudbaleri osetiti u večitom derbiju, zakazanom za 18. oktobar.

Sajt kluba iz Humske 1 dodaje da je, u sklopu pripremnih radova, pored izlaza na teren sa tehničkog mosta ukopana tank-cisterna za vodu sa dve pumpe od po 8 bari pritiska, koje će obezbeđivati nesmetano funkcionisanje sistema za navodnjavanje terena, kao i stalni, potrebni radni pritisak unutrašnjeg prstena hidrantske mreže.

Komentari / 0

Ostavite komentar