Neven ne valja Srbiji, valja Junajtedu?!

Srpski fudbaler Neven Subotić nalazi se na listi želja Mančester Junajteda, prenose engleski mediji.

Fudbal 01.10.2014 | 18:15
Neven ne valja Srbiji, valja Junajtedu?!

Prema tim izvorima, ‘crveni đavoli’ su se okrenuli Subotiću pošto je Nemac Mats Humels negirao glasine da će se u januaru preseliti na “Old Traford”.

To nije prvi put da se Subotić nalazi na meti Junajteda, samo što su prethodno povrede naterale klub da odustane od njega.

Prethodnih meseci mnogo se spekulisalo da će Humels preći u Junajted tokom leta, ali je Borusija iz Dortmunda uspela da ga zadrži i čak mu dodelila kapitensku traku.

25-godišnji nemački fudbaler je istakao da nije zainteresovan da pređe u Junajted, zato što dovoljno zarađuje u Dortmundu.

“Lepo je čuti da su veliki klubovi zainteresovani za vas, to je za mene kompliment. Ali, to ne utiče na mene, dovoljno zarađujem ovde, u Dortmundu. Uvek će biti klubova koji su zainteresovani da me plate više nego Borusija, ali smo mi ovde dosta napredovali od mog dolaska. U svakom slučaju, mislim da mi je to dovoljno”, rekao je Humels.

Pored Subotića, na meti Junajteda se nalati i Ron Vlar iz Aston Vile, ali klub iz Birmingema sprema novi ugovor za njega.

Subotić je član Borusije od 2008. godine i od tada je odigrao 162 meča za taj klub i postigao 13 golova. U dresu reprezentacije upisao je 36 nastupa i dva gola.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Ferdo

01.10.2014 16:53

Subotić ako ode u Mančester, ja idem u Barcelonu.

ODGOVORITE