Pelegrini i dalje optimista

Menadžer Mančester sitija veruje da će njegov tim izboriti plasman u drugu fazu Lige šampiona, uprkos tome što su na prethodne dve utakmice osvojili samo bod.

Fudbal 01.10.2014 | 16:15
Pelegrini i dalje optimista

Mančester siti nije najgori tim grupe E Lige šampiona, jer CSKA nema nijedan osvojen bod, ali nije ni daleko od toga.

"Građani" su osvojili samo jedan bod iz dve odigrane utakmice, tri manje od trenutno drugoplasirane Rome i pet manje od vodećeg Bajerna, ali uprkos tome menadžera Manuela Pelegrinija ne napušta optimizam. On veruje da će njegov tim uspeti da izbori plasman u drugu fazu takmičenja.

"Imamo jedan od šest bodova, ali mi smo samo tri boda iza Rome, a još 12 su u igri. Mi ćemo se boriti do kraja i verujem da ćemo izboriti plasman u narednu fazu", rekao je Pelegrini nakon što je njegov tim kod kuće u drugom kolu u utorak uveće odigrao nerešeno protiv Rome (1:1)..

Italijanska ekipa je na gostovanje u Mančester doputovala bez povređenih Kevina Strotmana i Danijelea de Rosija, a Pelegrini je rekao da je Roma i bez ključnih igrača na sredini terena bila težak rival.

"Kada igrate kod kuće nikada nije dobro odigrati nerešeno, ali moramo uzeti u obzir da smo igrali protiv izuzetno jakog tima u veoma nezgodnom trenutku. Mislim da je remi pravičan rezultat i pokazatelj kakva je utakmica bila", rekao je Pelegrini.

Mančester siti će u narednom kolu, 21. oktobra, gostovati CSKA u Moskvi.

Komentari / 0

Ostavite komentar