Šćepović nahvalio Dinamo pred meč u LE

Srpski napadač Stefan Šćepović predvodiće Seltik protiv zagrebačkog Dinama u Ligi Evrope, a očekuje težak meč iako je njegov tim domaćin.

Fudbal 01.10.2014 | 11:45
Šćepović nahvalio Dinamo pred meč u LE

Bivši golgeter Partizana je poslednjeg dana prelaznog roka došao u Seltik za skoro 3 miliona evra, ali još uvek čeka prvenac.

"Trebalo mi je vremena da se snađem u Glazgovu, prilagodim novom stilu igre i usvojim navike. Do sada sam igrao u ligama koje preferiraju tehnički stil, a na Ostrvu je malo drugačije. Ovde je fudbal agresivniji i direktan", rekao je Šćepović za Jutarnji.

Dinamo u Glazgov stiže nakon rapsodije u prvom kolu LE i pobede nad Astrom 5:1.

"Ne znam mnogo o Dinamu, ali ono što čitam je impresivno. Napravili su iskorak u regiji po rezultatima i finansijama. Redovno su u grupnoj fazi evropskih takmičenja, napadaju Ligu šampiona, daju šansu mladim igračima, a značajno su se pojačali za ovu sezonu. Biće sve samo ne lako", smatra Šćepović.

Šćepović je impresioniran navijačima Seltika, ali ne očekuje paklenu atmosferu u četvrtak.

"Uvek sam gledao na televiziji i uživao, a sada imam priliku da igram pred takvim navijačima. Zaista čine fantastičnu atmosferu. Ne znam da li će biti pun stadion, navijači su očekivali Ligu šampiona, pa im ova Liga Evrope možda nije toliko napeta. Ali, biće lepa atmosfera ko god dođe", rekao je naš napadač.

Seltik je u prvom kolu remizirao sa Salcburgom 2:2, pa mu je potrebna pobeda ako planira da se bori za plasman u drugi krug takmičenja.

Komentari / 0

Ostavite komentar