Supruga Bilala Bosnića napala tv ekipu

Supruga Bilala Bosnića, vođe vehabijske zajednice u BiH, napala je tv ekipu iz Slovenije koji su došli da snime kuću njenog supruga i razgovaraju sa njom i komšijama.

Bosna i Hercegovina 30.09.2014 | 15:49
Supruga Bilala Bosnića napala tv ekipu

Čim su se približili kući njegova supruga je izašla napolje, uzela kamen i počela da tjera novinare."Nemaš šta da snimaš ovde, napusti imanje", vikala je ona dok je pokušavala da otme kameru.Prijetila je i da će zvati policiju ukoliko smjesta ne odu.

"Čija ste banda, ko vas je poslao? Ko vas plaća", nastavila je supruga Bosnića, prijeteći da će ga udariti kamenom u glavu.

Ekipa je otišla sa imanja, a ona je automobil koji je odlazio gađala kamenom.

Bilal Bosnić, neformalni vođa vehabije u BiH, uhapšen je 3. septembra, u akciji "Damask".

 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Goran

30.09.2014 16:37

A jesu i nasli s kime da razgovaraju u pm. Glupaca !

ODGOVORITE
Name

MiraISa

01.10.2014 11:35

A isti ti novinari zašto se nisu najavili, zamolili za razgovor a ne upadaju kao da je to normalno. Ja bih ih isto tako najurila, otkud im pravo da bez dozvole ulaze u tuđe posjede. Baš bih voljela da vidim i jednog Slovenca koji bi to dozvolio... To je slovenačkim novinarima dobro došlo...sad mogu da pišu kako su dočekani kod tih "maloumnika". Ne volim ih ni ja, ali gospođu potpuno razumijem.

ODGOVORITE
Name

Re MiralSa

01.10.2014 21:30

Ocigledno simpatisete ovu mudzahedinku cim je nazivate gospodjom. Ako vam ona lici na gospodju onda obavezno sto prije posjetite psihijatra .

ODGOVORITE
Name

mico

03.10.2014 06:38

Pa dobro ste rekli ako je ona gospodja ja sam onda gospodin bez mane

ODGOVORITE