Akcionari pocijepali naredbe!

U Banjaluci protest pred Osnovnim sudom. Članovi Saveza udruženja malih akcionara pocijepali su naredbe o nesprovođenju istraga koje su tužilaštva donijela, a nakon prijava i akcionara ali i policije protiv određenih lica za uništavanje privrednih subjekata.

Republika Srpska 30.09.2014 | 19:58
Akcionari pocijepali naredbe!

Akcionari su ispred banjalučkog Osnovnog suda pocijepali naredbe o nesprovođenju istraga po prijavama koje su podnosili zbog uništavanja privrednih subjekata i privrede Republike Srpske protiv nekoliko lica u više različitih slučajeva.

Ubijeđeni su, da lica protiv kojih su podnosili prijave, najuže sarađuju sa korumpiranim dijelom pravosuđa jer umjesto da budu procesuirani kriminalci, protiv onih koji ukazuju na kriminal slijede tužbe za klevetu.

Pravosuđe Republike Srpske odavno je dotaklo dno prije svega zbog klanova i porodičnih veza tvrde akcionari.

U sudovima Republike Srpske rade sudije koje su u sprezi sa kriminalcima mnoge porodice ostavili bez imovine to svi znaju ali niko ne reaguje, godinama upozoravaju akcionari.

Apsurdno je i teško da se to dešava igdje osim u Republici Srpskoj da sudovi donose naredbe o obustavljanju istraga protiv lica koja su uništila mnoga preduzeća i napunila svoje džepove, pojašnjavaju mali akcionari.

To je moguće jer je pravosuđe apsolutno korumpirano. Mali akcionari urgentno su od aktuelne vlasti zatražili da do kraja svoje vladavine izvrši pravosnažnu presudu koju već uzaludno četiri godine imaju radnici banjalučkog Jelšingrada.

Upozorili su i da bez obzira koliko pravosuđe išlo naruku kriminalcima neće odustati od ostvarivanja svojih prava.

BN TV

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Vrbas voda nosila jablana

30.09.2014 15:13

Mali akcionari, strpite se još mjesec dana.

ODGOVORITE