Video: Ovo ima u seoskoj ligi, ali u eliti...?!

Fudbaler francuskog prvoligaša Benžamin Angua otišao na "novi nivo" suprotstavljanja sudijskoj odluci - arbitru iz ruke izbacio crveni karton.

Fudbal 29.09.2014 | 23:30
Video: Ovo ima u seoskoj ligi, ali u eliti...?!

Kakva drskost!!! Fudbaler Gengama Benžamin Angua biće sigurno kažnjen zbog više nego nesportskog poteza na meču protiv Monpeljea. I to zasluženo.
On je u porazu svog tima (1:2) izbacio arbitru iz ruke crveni karton kada je ovaj posegao da ga pokaže njegovom saigraču.

Sudija Filip Kalt je u 89. minutu krenuo da izvadi crveni karton iz džepa, kako bi ga pokazao golmanu Gengama Mamaduu Samasi, da bi potom nekoliko igrača pokušalo da izvrši pritisak na njega, a "najaktivniji" je bio Angua koji mu je izbacio karton iz ruke.

Momku iz Obale Slonovače to nije bilo dovoljno, već je i nakon što je karton pao na zemlju, a sudija krenuo da ga podigne i konačno pokaže igraču kome je nameravao, uhvatio za ruku.

Arbitar Kalt, interesantno, ostao je veoma miran i pribran u nesvakidašnjoj situaciji, a najveće iznenađenje je bilo kada posle pokazanog crvenog kartona Samasi, nije posegnuo makar za žutim kojim bi opomenuo Anguu.

Komentari / 0

Ostavite komentar