Vraćaju se šezdesete

Sve vam je iznošeno, ništa nije moderno i dovoljno šik? Ako pritom nemate novca za bacanje i kupovinu novih krpica, vreme je da zavirite u škrinje majki i baka.

Moda i ljepota 28.09.2014 | 16:19
Vraćaju se šezdesete

Dobra vest za sve dame je da se šezdesete vraćaju u modu. Dugačke čizme iznad kolena, mini-suknje sa visokim strukom, haljine A kroja svih boja i dezena.

Pretražite ormane, pregledajte sve stvari zaostale iz tog perioda, isprobajte komade koji vam se dopadnu, odaberite one koje možete da iskoristite ili prepravite. Dovoljno će biti i ako to veče ponesete malu braon torbu koja je obeležila slatke šezdesete.

Za dnevnu varijantu odaberite kratku jednobojnu strukiranu suknju sa širokim pletenim džemperom u tri boje, uz obaveznu torbu i čizme.

Ako je sunčan dan, dodatni pečat stilu daćete ako stavite i velike (ovalne) naočari za sunce. Ako, pak, idete u noćni provod, nađite haljinu sa dugim rukavima ili bez njih, sečenu u struku. Neka materijal bude sa geometrijskim šarama, detaljima poput perlica ili plastike. Kosu skupite u visoki rep, šminkom naglasite oči i bićete nova gradska Tvigi.

Komentari / 0

Ostavite komentar