Pretučen simpatizer Saveza za promjene

Priča o predizbornim fizičkim obračunima se nastavlja. Za BN televiziju je progovorio Stanislav Biserčić iz Laktaša, koji tvrdi da su ga pretukli sinovi Budimira Stankovića, predsjednika Izvršnog odbora SNSD-a u Laktašima, a inače kuma Milorada Dodika, uz prijetnju da svoj glas mora da da upravo Dodiku.

Republika Srpska 23.09.2014 | 22:47
Pretučen simpatizer Saveza za promjene

Simpatizer Saveza za promjene, Stanko Biserčić iz Laktaša tvrdi da je ni kriv ni dužan dobio batine od sinova Budimira Stankovića, predsjednika Izvršnog odbora SNSD-a u Laktašima i pritom kuma Milorada Dodika. Sporna tuča se dogodila tek malo kasnije nakon tribine zajedničkog kandidata opozicije za načelnika Laktaša, Vukašina Vojinovića. Bisrečić tvrdi za BN televiziju da su ga na putu prema kući presreli Budimir Stanković i njegovi sinovi.

Biserčić priznaje da nije smio prijaviti slučaj policiji, ali postavlja pitanje šta se dešava nakon četrdeset godina provedenih u ovom laktaškom naselju, da se komšije tuku zbog predizbornih glasova.

U Centru javne bezbjednosti Banjaluka tvrde da još tragaju za napadačima na stranačke aktiviste u Banjaluci, a prema njihovim informacija, incidenata u Malom Blaškom kod Laktaša nije ni bilo.

Za komentar Budimira Stankovića smo ostali uskraćeni, jer je nedostupan na telefon. Pored Stanislava Biserčića, pretučen je juče i aktivista SDS-a u Banjaluci, a za napadačem se još traga. Njegov slučaj je prijavljen policiji.


(BN TV)

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Sever

23.09.2014 20:52

Nece se Veliki Baja, i njegov SNSD, tako lako odreci slatkog zivota.

ODGOVORITE
Name

DZENERAL DRAZA

23.09.2014 22:15

OVE KOMUNJARE IZ SNSDa NECESE LAKO ODRECI VLASTI JERSADA KAD IZGUBE VLAST ATOJE HVALA BOGU VRLO BRZO SVECESE OTKRITI ZATOSU SADA NERVOZNI PABIJU AKONECES GLASAT ZA CRVENE LOPOVE .BAJAJE PRIVATIVIZA O I POLICIJU I R.SRPSKU TA PRIVTIZACIJA LAKTASKOG KLANA MORA DASE ODUZME SVE STOJE NELEGALNO BAJA NECES INEMOZES NASILU NATERAT NAROD DA GLASAJU ZAONE STOSU UNISTILI I OPLACKALI NAROD I DRZAVU SRPSKU BAJA GOTOVSI .PADA PADA PADA VLADA IMNOGESU PALE VLASTI PACES ITI BAJA PASTI POZDRAV RTVUBN PUNA PODRSKA JERSTE NAJ BOLJI ISVE MALVRIZACIJE ZNAMO ZATOCEMIH KAZNITI SADA U OKTOBRU BAJA IKUMOVI PAKUJTE PRNJE IPOD SATOR AKOVAS NEKO HOCE PRIMIT DATAMO DRECITE JERZA DRUGO INISTE DOSTAJE BAGRU CRVENU U ZATVOR SVE DOREDA JERSU SVI ISTI OGNJENJE SA DVA MLADENA UPOBEDE DAOCISTIMO R SRPSKU OD KORUPCIJE I KRIMINALA JERBAJA TODOSADA NIJE URADIJO ZATOSTJE ISAM NACELU TOGA KLANA A POLICIJA SAMO HAPSI AKONEKO OTKRIJE KRIMINAL SAMO PROMENE IGOTOVISU NECEIM NI BOKSERI POMOC ANEMAVISE NI TENKOVA CRVENA BANDO NAPOLE IZ POLITIKE VISTE NECIVILIZOVANI ZA POLITIKU VIDECETE KAD DODJE PRAVI PRESEDNIK SVIH GRADJANA R SRPSKE NACELO DRZAVE GDECETESE NACI POZDRAV TADICU I SAVEZU ZA PROMENE SAMO NAPRE DAI NATERAMO U MISIJU RUPU V VOLJENI DRAZA ZIVJE DRAZA UMRONIJE V.D......L

ODGOVORITE
Name

jota

24.09.2014 05:18

Ti denerale,koliko znas,vidi se po pismenosti.

ODGOVORITE
Name

orginal76

24.09.2014 06:37

Ovo su prvi pokazatelji diktatorskog drustva.

ODGOVORITE
Name

Vasilije

24.09.2014 07:06

Policija dodikova napadači kumovska djeca,stolica se dobro drma,slijedi pad režima!Pa ne očekujete valjda da će policija hapsiti djecu još uvijek vladajuće sekte,kad joj ta ista policija stoji u direktnoj službi.Izdržaćemo još i ove preostale dane do izbora!

ODGOVORITE
Name

Prijedor

24.09.2014 07:30

Ovo je najgora predizborna kampanja samo se tuku.Ima li ko kakav program za oporavak ove države da počnemo da radimo da bolje živimo

ODGOVORITE
Name

rumun

24.09.2014 07:46

Jednom davno sam napisao da je mala razlika izmedju Dodika i Čaušeskua ili je čak i nema.

ODGOVORITE
Name

nečuveno

24.09.2014 08:14

Bože sačuvaj, tući ovog jadnog čovjeka...

ODGOVORITE
Name

Zoran

24.09.2014 11:59

Misle da mogu sve i dokle hoce, ali nema jos mnogo, brzo vam je kraj. Foca, Tunjice vas cekaju.

ODGOVORITE