PDP: Režimski mediji su oličenje licemjerja i bezobrazluka

PDP smatra da je potenciranje režimskih medija i SNSD-a na tome da je jedno vozilo hitne pomoći u Šekovićima korišteno u izbornoj kampanji najbolji pokazatelj licemjerja i bezobrazluka vladajućeg režima.

Republika Srpska 23.09.2014 | 16:49
PDP: Režimski mediji su oličenje licemjerja i bezobrazluka

SNSD i njiohovi partneri u vlasti svakodnevno koriste stotine crnih audija i drugih limuzina, kao i brojna druga sredstva koja pripadaju institucijama i javnim preduzećima Republike Srpske, upravo za potrebe
kampanje SNSD-a.

Helikopteri, umjesto da pomažu poplavljenim, prevoze povređene i bolesne, vozaju po Republici Srpskoj Dodika, Cvijanovićku i druge stranačke funkcioneri kako bi stigli na što više tribina SNSD-a.

Autobusi Elektroprivrede RS i pojedinih preduzeća iz strukture ovog javnog preduzeća svakodnevno prevoze pristalice SNSD-a sa mitinga na miting, a hiljade litara goriva iz raznih budžetskih institucija i
preduzeća se sipa u razna vozila koja vrijedno rade na kampanji SNSD.

Sve ovo je samo mali dio razloga zašto se u Republici Srpskoj moraju desiti promjene i zašto SNSD-ov režim mora otići sa vlasti nakon 12. oktobra.

Banjaluka, 23. septembar 2014. godine
Informativna služba PDP

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Milan BL

23.09.2014 15:15

Treba izaci pred njihovu zgradu i javno im reci sta mislimo o njima!

ODGOVORITE
Name

zoran

23.09.2014 15:22

A da li ste vi iz PDP-a drugacije radili ili da li ce i sledeci isto tako,da li je problem sto smo mi kao narod takvi

ODGOVORITE
Name

rolex

23.09.2014 15:35

Gostujući sinoć na RTRS-u Miroslav Lazanski izvali i ne trepnuvši da je RS ekonomski stabilna,stabilnija od većine zemalja u okruženju.Pitam se koliko ljudi mogu nisko pasti za "šaku dolara".

ODGOVORITE
Name

fajront mile

23.09.2014 16:21

Molim vas da mi neko javi ako je u toku odbrane od poplava vidio i jedan kamion NISKOGRADNJE i INTEGRALA blizu poplavljenih područja.Ne važi samo slika sa otvaranja auto-puta Banjaluka-Gradiška,kada su slikali Mile i Boris Tadić.

ODGOVORITE
Name

ZA FAJRONT

23.09.2014 16:43

MOGU SE VIDJETI I KAMIONI I BAGERI U RIJECI BOSNI I VRBASU OD OVIH POSTENIH FIRMI NISKOGRADNJE I INTEGRALA KAKO KRADU SLJUNAK I NE PLACAJU NAKNADU U MILIONSKIM IZNOSIMA. ABER KRIMINALCI ALI JOS KRATKO DO OSLOBODJENJA A POSLIJE ROBIJA. AUUUUUU KAKO JE SADA NJIMA KAD NEMA NI PREDIZBORNOG ASFALTIRANJA ZNAJU I ONI DA JE KRAJ, NARODE OLOVE U RUKE A POSLE METLA.

ODGOVORITE
Name

Приједлог

23.09.2014 17:00

Предлажем да нам Баја уживо пјева три дана када Тадић преузме власт, а РТРС да обезбиједи директан пренос :)

ODGOVORITE
Name

django

23.09.2014 17:22

Davno je trebalo vratiti tj. ponovo uvesti CRVENE TABLICE NA SLUZBENIM - DRZAVNIM VOZILIMA !!! Pa da se vidi i zna ko i kada koristi Drzavna vozila i nas novac dat za kupivinu istih i potroseno gorivo i amortizaciju u privatne svrhe .. GDJE JE ISAO NIKOLA SPIRIC KAD JE IMAO SAOBRACAJNI UDES VRACAJUCI SE IZ SVOG DRVARA KAD JE OBILAZIO SVOJE IMANJE I VOCNJAKE .

ODGOVORITE
Name

re ZORAN

23.09.2014 19:38

zorane..ako tako kontas jel smatras da ovi ovakvi trebaju vladati jos pet hiljada godina?

ODGOVORITE
Name

mrki1

24.09.2014 07:28

PREOPTEREĆENA GOSPODO I VOZILA HITNE PIMOĆI TROŠE DRŽAVNE PARE A NE PRIVATNE MANTE SE MILORADA DODIKA NEMOJ TE SE BRUKAT MISLITE DA STE SKRIVENI IZA TIH NEKIH IMENA PITAT ĆU VAS POSLE

ODGOVORITE