Marko Šćekić pojačao Igokeu

Doskorašnji košarkaš Varezea Marko Šćekić potpisao je tzv. "otvoreni ugovor" sa Igokeom i ukoliko ne dobije ponudu iz inostranstva u sljedećih mjesec dana, ostaće u redovima aktuelnog šampiona BiH, saznaje MONDO.

Košarka 23.09.2014 | 23:15
Marko Šćekić pojačao Igokeu

Nekadašnji košarkaš zvorničke Drine, banjalučkog Borca Nektar, Vojvodine, Turova, Oldenburga, Budućnosti iz Podgorice, te italijanskih Kantua i Varezea Marko Šćekić novi je košarkaš Igokee.

Nakon što je nekoliko dana trenirao sa Aleksandrovčanima, Uprava Igokee dogovorila je saradnju sa doskorašnjim igračem Varezea, koji je potpisao "otvoreni ugovor" i ukoliko ne dobije ponudu iz inostranstva u sljedećih mjesec dana, ostaće u redovima aktuelnog šampiona BiH.

Ukoliko ostane, Šćekić će mnogo značiti za Igokeu, koja je ovog ljeta pretrpjela brojne promjene u igračkom kadru.

Košarkaši Igokee nastavljaju sa pripremama za novu sezonu ABA lige, koja počinje 3. oktobra. Na otvaranju Aleksandrovčani će gostovati Zadru, dok u drugom kolu u Laktaše stiže podgorička Budućnost.

Tim Vlade Jovanovića, nakon osvajanja trećeg mjesta na turniru u Sarajevu u organizaciji OKK Sparsa, nastupiće na turniru u Mrkonjić Gradu, gdje će još igrati domaća Mladost i Građanski iz Bijeljine, dok bi ime četvrtog učesnika trebalo biti uskoro poznato.

Komentari / 0

Ostavite komentar