I Republika Srpska hoće u EHF!

Rukometni savez Srbije Republike Srpske odlučio je da zatraži članstvo u Evropskoj rukometnoj federaciji (EHF).

Ostali sportovi 23.09.2014 | 09:00
I Republika Srpska hoće u EHF!

Predsednik Rukometnog saveza Republike Srpske Zdravko Miličević istakao je da su se čelnici te organizacije odlučili na takav potez posle prijema Kosova u EHF.

Kovačić je istakao da očekuje da će isti slučaj biti sa Republikom Srpskom, ukoliko ne bude bilo dvostrukih aršina.

“Kosovo je sаdа punoprаvni člаn EHF i ovoj reprezentаciji je omogućeno dа igrа u međunаrodnim tаkmičenjimа. Ovа odlukа nаs je iznenаdilа, аli sаdа nаm dаje nаdu dа rukometnu sаmostаlnost može da dobije Republikа Srpskа”, rekao je Miličević, koji je dodao da Republika Srpska ima mnogo bolje uslove od Kosova i da će zvanični zahtev za članstvo biti poslat uskoro.

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Стоп политици!

22.09.2014 20:56

Подржавам, али само ако то нема никакве везе са предстојећим изборима тј. да се не глуми патриотизам и србује да би се скупили гласови партији на власти?! Владајућа класа србује само кад им се дрма столица и кад су избори. Лицемјери! ! !

ODGOVORITE
Name

rukomet

23.09.2014 07:06

Nista od toga... Srbi imaju svoju drzavu BiH.

ODGOVORITE
Name

VakoNako

23.09.2014 07:17

Kosovo je priznata i samostalna država a RS entitet(kanton,regija,autonomna pokrajina)u okviru BiH,odmah se da zaključiti da će odgovor biti ne.

ODGOVORITE
Name

Milojko-Banja luka

23.09.2014 07:49

Ovo sam i očekivao tako da bravo za one koji su se odlučili na ovaj korak još kada i zvanično pošalju zahtjev imaćemo našu civilizovanu REPUBLIKU SRPSKU u svim takmičenjima,dakle čestitke,i nemojte odmah politiku miješati u ovu odluku pa ko god da se odlučio da ovo objavi u javnosti zaslužuje čestitke, Kosovo je u principu nepriznata država jer i da ga cijeli svijet prizna neće BiH zbog nas SRBA i vjerovatno ne i SRBIJA,znamo mi da bi vi iz onog muslimansko-hrvatskog djela protiv SRBA sve uradili a kada SRBE sretnete glumite dobre prijatelje i komšije tako da možete sanjati ali Kosovo nije priznato od BiH

ODGOVORITE
Name

Mr. Šunjić

23.09.2014 07:52

Pošto od nezavisnosti nema ništa (jer tako piše u ustavu koji svaki političar, i obrazovan stanovnik poznaje), predlažem referendum za nezavisni SRPSKI NEBESKI RUKOMET!!! Kako se ne umorite od te lopovska demagogije??? Kako ovaj narod može biti toliko naivan i nepismen??? Kosovo je nezavisna država, a srbi na Kosovu su nacionalna manjina (tako Slobo isposlovao), koji ne odlučuju ni o čemu. Mi smo jedan entitet u BiH koji se pita i ima mogučnost odlučivanja u vezi svakog državnog pitanja, nismo država! Umjesto da se zaista pitamo i stvaramo bolje svima (uključujući i nas srbe), mi unaprijed odbijamo sve i bojkotujemo (srbujemo). Na kraju smo doveli sami sebe do stanja apsolutne bijede, dok u Federaciji polako ali sigurno napreduju u svemu (i još stignu da pomalo ukradu). Ljudima treba posao da zarade svoj hljeb, ne treba im ruska humanitarna pomoć S KAMATAMA!!! Jebo vas rukomet i instruktor BAJA!

ODGOVORITE