Brčko: Zlostavljali maloljetnice

U okviru akcije kodnog naziva „Palermo 2“ pripadnici Policije distrikta izvršili su danas pretrese na tri lokacije, u centru grada i naseljima Gredice 2 i Četvrti juli, u potrazi za dokazima o vršenju krivičnih djela dvojice mladića s inicijalima I.C.(19) i B.M (25), potvrdio je portparol Policije Halid Emkić.

Republika Srpska 22.09.2014 | 20:14
Brčko: Zlostavljali maloljetnice

 „Pretresi su vršeni po nalogu odnovnog suda i uz nadzor Tužilaštva, a pomenuta lica se dovode u vezu sa izvršenjem krivičnih djela „spolni odnos sa djetetom“ i „neovlaštena proizvodnja, stavljanje u promet i omogućavanje uživanja opojnih droga“, objasnio je Emkić.             

On je saopštio da je u toku pretresa pronađeno 150 tableta droge koja su osumnjičeno koristili za omamljivanje maloljetnica. 

„Imamo dokaze da su nakon toga s jednom djevojčicom od 13,5 godina imali polni odnos, a dalje istražne radnje će pokazati da li je to usamljen slučaj“, rekao je Emkić. 

Nezvanično saznajemo da se radi o 19-godišnjem Cvijetinu Ivanoviću i 25-godišnjem Mirku Babiću za kojima je Policija raspisala potragu jer se trenutno ne nalaze na teritoriji BiH.

Iz izvora bliskih Policiji potvrđeno je da su tokom dana locirani i da će uskoro biti dostupni pravosuđu Brčko distrikta, a ukoliko im se dokažu krivična djela za koja se terete, prijeti im višegodišnja zatvorska kazna.   

BN TV

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

ПРОФЕСОР

22.09.2014 14:03

ДОЖИВОТНА РОБИЈА !!! Сви који се не слажу са мном нека само помисле да је то њихово дете, сестра...

ODGOVORITE
Name

Tuzlak

22.09.2014 14:14

KASTRIRATI AL ODMAH

ODGOVORITE
Name

Petar

22.09.2014 15:08

Prvo kastriranje da budu mirni a zatim u zatvor dozivotno.

ODGOVORITE