Šaban Šaulić jedva izvukao živu glavu

Šabana jurili da biju zbog 10.000 evra!Šaban Šaulić za dlaku je izbegao batine, i to pošto nije ispoštovao dogovor koji je imao na jednom privatnom slavlju u Hrvatskoj.

Srbija 22.09.2014 | 13:16
Šaban Šaulić jedva izvukao živu glavu

Kako se saznaje, folker je u četvrtak veče, zajedno s Viki Miljković, Kemalom Montenom, Bokijem Miloševićem, Aleksandrom Prijović i Fantastik bendom, pevao na 40. rođendanu žene jednog poznatog biznismena, a umesto dogovorenih dva sata, za koja je dobio 10.000 evra, nastupao je samo 45 minuta.

Pošto je u tajnosti napustio svečanu salu, pojedini gosti, koji su u hrvatskim krugovima poznati kao veoma opasni, krenuli su u potragu za njim kako bi ga vratili na binu i naterali da peva.

- Sve je delovalo normalno do trenutka kad su pojedinci shvatili da se Šaban sa suprugom Gordanom i sinom Mihajlom iskrao iz sale i uputio ka hotelu koji je u vlasništvu njihovog prijatelja Ćazima Osmanija, koji je takođe bio na slavlju. Oni su opasni momci i Šaban nije trebalo tako da se ponaša jer je unapred dobio honorar da peva dva sata, a pevao je samo 45 minuta. Da ih slavljenica nije zaustavila, oni bi ga našli i svašta bi bilo. S druge strane, Viki i članovi Fantastik benda ispali su pravi profesionalci i nisu stali dok poslednji gost nije otišao - navodi sagovornik koji se zatekao na licu mesta.

U toku jučerašnjeg dana pokušali smo da stupimo u kontakt sa Šabanom, ali je njegov mobilni telefon do zaključenja ovog broja ostao nedostupan. Međutim, njegova supruga Gordana kaže da je Šaban manje pevao jer je bilo i drugih pevača.

- Šaban je, što se nas tiče, ispoštovao dogovor. On uvek peva više od dogovorenog, posebno kad nas na slavlje pozovu naši prijatelji. Ovog puta je na nastupu bilo još nekih njegovih kolega i ne bi bilo korektno da je samo on pevao. Drago mi je da neki žele da im peva do zore, ali to je nemoguće - bila je jasna Gordana Šaulić.

Izvor: Kurir

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Zmax

22.09.2014 13:14

Ovo je Saban isto napravio u Vancouveru prosle godine. Odlican pjevac ali diskutabilan karakter. Stari lisac napravio koncerta po Kanadi svaku noc I tacno cuvao glas svaka pjesma kad treba da mu ga zada on pusti publiku da pjeva. Pjevao blok od 45min I pokusao da pobjegne. Ljudi su toliko bili razocarani..ocigledno mu je to taktika...Steta a jako jako kvalitetan pjevac

ODGOVORITE
Name

Aco

22.09.2014 13:18

I trebate da pravite budalama idiote koji vas plaćaju.Isto,optimalno je i da dobijete batine.

ODGOVORITE
Name

Sandra

22.09.2014 13:36

Zasto nije naplatio pjevanje 45 min, a ne dva sata, kako zna pare uzeti. Steta sto ga nisu stigli.

ODGOVORITE
Name

Brcak...

22.09.2014 14:16

Opasni momci,.. 120 minuta - 10 000 evra,.. U oktobru pojedine stranke umjesto 20 nude CIJELIH 50 KM po glasu... Pa narode, ZAPJEVAJTE...

ODGOVORITE
Name

mimo

24.09.2014 18:54

Da nije mudar nebi bio tako celav. Prevaranti

ODGOVORITE