Za godinu dana rodila dva para blizanaca

Dona Kordingli ostala je u šoku kada je primljena u bolnicu radi sterilizaicje, te saznala da je u petom mesecu trudnoće sa drugim parom blizanaca!

Zanimljivosti 22.09.2014 | 12:01
Za godinu dana rodila dva para blizanaca

Četrdesetogodišnja Dona je u tom trenutku imala petoro dece, uključujući i osmomesečne blizance. Iako ona i njen suprug nisu imali u planu da imaju još dece, drugi par blizanaca se desio a Dona je znala šta mora činiti.

Šansa da majka dobije dva para blizanaca za godinu dana je jedna prema 50 hiljada. Upravo iz tih razloga Dona je nastavila svoju trudnoću ujedno odgajajući prvi par blizanaca.

Pre dolazaka blizanaca na svet par je već imao troje dece, dvadesetjednogodišnjeg Tomasa, osamnaestogodišnjeg Vilijama i petnaestogodišnju Hanu. Tek 2010. godine Dona je saznala da očekuje prvi par blizanaca, a samo osam meseci nakon njihovog rođenja i drugi.

Život sa četvoro male dece uopšte nije lak a Dona se ponekada oseća kao da „nema svoj život“.

„Ogajala sam stariju decu, a ona su vremenom postala nezavisna, tako da sam više vremena imala za sebe. S dolaskom blizanaca na svet definitivno nemam više vremena za sebe i svoj život. Nekada ne stignem ni da jedem, jer po ceo dan jurim za njima. Ipak, moj život je lep“, zaključila je ponosna mama.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

dana

22.09.2014 12:19

Svaka čast ovoj ženi

ODGOVORITE