Danas sjednica vlada Republike Srpske i Srbije

Zajednička sednica vlada Republike Srbije i Republike Srpske biće održana danas u Palati Srbije, najavila je Kancelarija za saradnju s medijima.

Srbija 20.09.2014 | 07:29
Danas sjednica vlada Republike Srpske i Srbije

Programom posete predviđen je sastanak premijera Srbije Aleksandra Vučića i premijerke Republike Srpske Željke Cvijanović.

Zajednička sednica dve vlade počeće u 11 sati, navodi se u saopštenju.

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je početkom septembra sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom sa kojim je dogovoreno da se u bliskom periodu održi zajednička sednica dve vlade.

Vučić i Dodik razgovarali su tada pored ostalog o unapredjenju privredne saradnje u skladu sa zakonom o specijalnim i paralelnim vezama izmedju Republike Srbije i Republike Srpske, a posebno u oblasti poljoprivrede i gradjevinskog sektora.

Peta zajednička sednica vlada Srbije i Republike Srpske održana je sredinom decembra prošle godine u Banjaluci posle koje su tadašnji premijer Srbije Ivica Dačić i premijerka Republike Srpske Željka Cvijanović potpisali Memorandum o razumevanju Srbije i Republike Srpske o poslovno-tehničkoj saradnji.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

NIKOLA

20.09.2014 06:10

E MOJ VUCICU TI AKO BUDES SARADJIVAO S OVIMA ODMAH CES IZGUBITI AUTORITET KOD MALO VECIH LJUDI.

ODGOVORITE
Name

Oko sokolovo

20.09.2014 16:32

Kod mene ga je već izgubio, poodavno.

ODGOVORITE
Name

Baš baš

20.09.2014 16:37

Kakve veze ima Milokrad Dodik sa Vladom Republike Srpske? Ne bi trebao imati nikakve. Ima li ikakvog reda u ovim vukojebinjama povezanim takozvanim specijalnim odnosima. Zašto mu Aleksandar Vučić, ako nije isti ako i dodik, ne kaže da nije dodikovo da prisustvuje tim sastancima. Nema sreće ni sa Vučićem. Jok. Živi bili pa vidjeli.

ODGOVORITE
Name

rodjo

20.09.2014 23:27

Zasto Gospodina SESELJA ne pustaju na slobodu? N ezaboravite da cijela SRBIJA ne izlazi na izbore. Ima vjernih regiona koji su vjerni i odani VOJI i jos ga cekaju. IZDAJA veliki pozdrav za naseg VOJU od vjernog SRBINA IZ MODRICE.

ODGOVORITE